23948sdkhjf

Gratis Webinar: Sådan reducerer du omstillingstiden på dine anlæg og maskiner

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

Hvis du ikke har arbejdet systematisk med reduktion af omstillingstider, vil du kunne opleve en reduktion på op til 50% uden de store omkostninger.

Nu kan du blive klogere på hvordan.

Tilmeld dig her: Maskinrummet: Sådan reducerer du omstillingstiden på dine anlæg og maskiner

REDUCÉR DIN OMSTILLINGSTID
Tasso A/S, der er et jernstrengstøberi, har formået at reducere omstillingstiden på deres proceslinjer – med stor succes. Til webinaret kan du høre om, hvordan de har gjort i praksis. 

Vi giver dig også inspiration til, hvordan du selv kan komme i gang ved at bruge SMED-metoden. SMED kan gennemføres på flere måder, men går i alt sin enkelhed ud på, at du sørger for at fjerne spild i omstillingsprocessen, og er klar til at gennemføre omstillingen i det øjeblik maskinerne står stille.

Så tilmeld dig nu og få inspiration og gode råd med hjem.

OM MASKINRUMMET
Maskinrummet er en række webinarer, hvor vi går tæt på nogle af hverdagens problemer og opgaver i forskellige danske produktionsvirksomheder. Få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

I hvert af webinarene inviterer vi én eller flere virksomheder med indenfor og hører om deres hverdag og en konkret problemstilling. Undervejs i webinaret får du mulighed for at stille spørgsmål og høre svarene direkte fra virksomhederne.

Vi sætter også ord på, hvordan du selv kommer i gang med en tilsvarende udvikling.

Undervisningsadresse

Gratis webinar

Send til en kollega

0.205