23948sdkhjf

Inventor opdatering 2023- Online

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Temaet for denne version af Inventor, er at give dig forbedringer af de værktøjer du allerede bruger i forvejen, så der kan fokuseres mere på design og udvikling. Du får nu en helt ny arbejdsgang til styring af designvariationer, produktionsoperationer og forenklingsniveauer både på din parter og samlinger. Der vil på dette kursus blive fokuseret meget på det nye Model State som er alt indgribende.

 

Målsætning

Efter endt kursus, vil kursisterne være i stand til at udnytte de værdiskabende forbedringer i de nye versioner af Inventor.

 

Forudsætninger

Et godt og solidt kendskab til Inventor

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer.

 

Sprog

Dansk 

 

Varighed 

 3 timer - online med instruktør

 

På kurset vil du bl.a. blive undervist i:

  • Model states - forbedringer
  • Sheet Metal - Mark Command
  • Inventor til Fusion 360 
  • Tegnings forbedringer
  • Data exchanges for Inventor 
  • Constraint Workflow - forbedringer

 

Videre forløb 

Kurset kan med fordel suppleres med en Workshop med en konsulent der hjælper med specifik funktionstilpasning ift. egne data.

 

Undervisningsadresse

online

Send til en kollega

0.219