Du bliver i stand til at forstå principperne og indholdet i BRC Packaging, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP-system, der efterlever standarden
Kursusbeskrivelse
Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af standarden, hvori forskellige virksomhedscases vil blive diskuteret. Kurset lægger endvidere op til diskussion, således deltagernes egne problematikker i forhold til standarden kan tages op på kurset.
Målgruppe
Kurset henvender sig til emballageindustrien. Målgruppen er de kvalitetsansvarlige, HACCP-teammedlemmer, auditorer, som arbejder med BRC Packaging standarden eller skal til at gå i gang med indføring af BRC. Kendskab til kvalitetsstyring og HACCP-principperne vil øge udbyttet af kurset.
Kursusudbytte
Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til indholdet i BRC Packaging, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde, om det så vedrører opbygning, vedligehold eller auditering op imod BRC Packaging.
Indhold
Undervejs arbejdes med øvelser og cases, der tager udgangspunkt i praktiske og konkrete eksempler fra forskellige typer virksomheder. I hele forløbet inddrages deltagernes egne erfaringer og viden.
Kursusprogram:
• Velkomst, præsentation og program
• Formål med standarden
• Opbygning af standarden
• Topledelsens ansvar, HACCP, HACCP- og kvalitetsledelsessystem, Fabriksstandard, Produkt- og processtyring samt Personale – gennemgang og diskussion af kravelementer
• BRC Packaging’s forenelighed med andre standarder
• Certificeringsforløb for BRC
• Afslutning og evaluering
Kurset arrangeres, når der er minimum 5 tilmeldinger