23948sdkhjf

Kend dit bygningsreglement - BR18 anno 2023

I alt DKK 4.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
28. marts 2023

29. marts 2023

Har du behov for et opdateret kendskab til bygningsreglementet? Og kunne du tænke dig at få svar på dine spørgsmål vedrørende de enkelte bestemmelser? 

Kurset her er en unik mulighed for at få bygningsreglementet forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning om BR18. Det omfatter også de nye bestemmelser om bygningers klimapåvirkning, der trådte i kraft d. 1. januar i år.

Målet med kurset er at give et overblik over hele bygningsreglementet og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret, hvilket øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men samtidig giver byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Dette er også baggrunden for SBi-anvisningen om BR18, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af reglementets bestemmelser.

På kurset møder du en række af anvisningens forfattere samt andre eksperter, som gennemgår de enkelte dele af BR18 og anvisningen.

Vi kommer vidt omkring, hvorfor kurset varer to dage. Prisen er den samlede for begge dage med heldagsforplejning. 

Praktisk information sendes ud op til første kursusdag. Vi ser frem til at guide dig gennem BR18 anno 2023.

Undervisningsadresse

Aalborg Universitet i København
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.234