23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Industrirobotter og sikkerhed

I alt DKK 4.700 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Maskinsikkerhed A/S tilbyder kurser i maskinsikkerhed, risikovurdering, CE-mærkning, ATEX m.m.

Industrirobotter og sikkerhed sætter fokus på robotter og andre automatiske maskiner set med brugervirksomhedens øjne: Hvad skal jeres robotter leve op til, og hvad kan du kræve af dine leverandører vedr. sikkerhed indretning, brugsvenlighed, brugsanvisning, dokumentation mv. Kurset omfatter robotinstallationer med hegn og installationer uden hegn (kollaborative robotter).

Du får overblik over reglerne for eftersyn, og du får redskaber til at lave den lovpligtige ibrugtagningskontrol og det lovpligtige regelmæssige eftersyn.

Kurset er for dig, der er tekniker og arbejdsmiljøprofessionel i brugervirksomheder, der enten har industrirobotter eller skal til at anskaffe og har brug for en introduktion til sikkerhedskrav til industrirobotter.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

STM
Stefan Thor Magnusson
Kursuskoordinator
stm@maskinsikkerhed.dk

Undervisningsadresse

Dette kursus har ingen fast dato. Der vil blive fundet en dato ved interesse fra 5 deltagere. Hvis du kender nogen der kunne være interesseret i at deltage, så kan vi hjælpes ad med hurtigere at få sat en dato for kurset. Konkakt kursusleder for at tilmelde sig vores interesseliste på 31 27 11 32 eller stm@maskinsikkerhed.dk.
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.047