23948sdkhjf

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

I alt DKK 9.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Ønsker du, at kunne bruge jeres eksisterende konstruktioner igen og igen? Genbruger du enkelt emner og/eller samlinger? Vil du gerne kunne definere alle de konfigurationer, som I kan producere?

Så er kurset produktkonfiguration det rette sted at starte. Igennem 3 dage får du en grundig indføring i principperne og mulighederne for at prækonfigurere jeres konstruktioner i Inventor til produktkonfigurationer. En produktkonfiguration kan give dig (og i den sidste ende, dine kunder) mulighed for at tilpasse produkterne til særlige ønsker og behov, styret af regler og indbyrdes relationer mellem variable i produktkonfigurationen. Inventor giver forskellige konfigurationsløsninger, som kan håndtere alt fra små, simple til store, specialiserede løsninger med tilhørende 2D dokumentation.

Målgruppe
Kurset er målrettet til brugere af Inventor, som allerede anvender, eller som ville få glæde af produktkonfiguration i en eller anden form i det daglige arbejde.

Mål
Du vil få et bredt kendskab til, og forståelse for mulighederne, samt få defineret grænserne for produktkonfiguration med Inventor.

Udbytte
Efter kurset vil du vide, hvordan du begynder på en part eller en samling, som skal kunne bruges igen og igen, som en produktkonfigurations model. Du vil vide, hvordan du indbygger parametri og hvornår du skal anvende regelbaseret parametri (iLogic). Du lærer f.eks. at styre farver, materialevalg, hvilke samlinger eller parter, der skal indgå i en specifik konfiguration. Du kan tage hjem og arbejde med jeres eksisterende konstruktioner og omdanne disse til produktkonfigurations modeller, som kan kopieres og genbruges, også uden at brugeren skal have kendskab til konstruktionen. Du vil få nye input til, hvordan du kan indbygge intelligens i tegningerne, så du hurtigere får genereret den tilhørende 2D dokumentation efter at have udført dine konfigurationer.

Indhold
Fra simple parametre, til regneark og regelbaseret parametri med iLogic kommer vi omkring de områder, som er relevante at forstå, for at få produktkonfigurations modeller til at hænge ordentligt sammen. Vi dykker ned i hvordan regler oprettes og administreres, så konfigurationerne fungerer perfekt. Vi går også dybere ind i 2D dokumentations verdenen, hvor vi, med iLogic, får mulighed for at indbygge intelligens, så tegningerne langt hen ad vejen opdateres automatisk.

Vi ser på:
- Regelbaseret parametri (iLogic)
- Tegningsdokumentation med indbygget intelligens (iLogic)
- iParter
- iAssemblies
- Mulighederne for at integrere produktkonfiguration i supermodellerne (skeletkonstruktion)
- Regneark og regelbaseret parametri med iLogic

Form
På kurset præsenteres du for mange konfigurations cases, men der vil også, lige som på Invent's øvrige kurser, være tid og mulighed for at relatere til din virksomheds specielle opgaver og udfordringer, når blot det ligger indenfor kursus temaet.

Forudsætning for deltagelse
Gennemgået Grundkursus, WrapUp eller tilsvarende kendskab til Autodesk Inventor. Det er ikke nødvendigt, at du kender til principperne for supermodeller, men det kan anbefales, enten før eller efter kurset, at tage på kurset supermodeller. Denne samlede viden vil gøre dig i stand til, at lave store komplekse produktkonfigurations samlinger.

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Varighed: 3 dage.
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Undervisningsadresse

Ursusvej 3, 8486 Galten.

Send til en kollega

0.156