23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Leverandørstyring

I alt DKK 12.500 ekskl. moms
Periode(r)
8. oktober 2024 9. oktober 2024

Formål

Globalisering, outsourcing, krav om leverandørudvikling og procesoptimering betyder, at virksomheder i stigende grad har fokus på leverandørstyring for at sikre, at leverandørerne lever op til virksomhedernes krav til kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, CSR mv. 

Derfor afholder vi - i samarbejde med erfarne leverandørauditorer - et praktiskorienteret kursus om leverandørstyring, som klæder dig på til at udføre leverandøraudits i forbindelse med godkendelse af nye leverandører, leverandøropfølgning og udvikling af leverandørsamarbejde samt sikrer, at leverandørstyring bliver en del af hverdagens fokus i din virksomhed. 

Som en BONUS er der indlagt en online opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden om leverandørstyring i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer. Online opfølgningsdag er planlagt på følgende dag:  

Målgruppe

Kurset om leverandørstyring er særligt relevant for dig, der er ansvarlig for leverandørstyring og skal gennemføre leverandøraudits, f.eks. indkøbere, QHSE-medarbejdere, kvalitetsmedarbejdere, produktionsteknikere, udviklingsmedarbejdere og andre med leverandørkontakt. Kendskab til ledelsesstandarder vil øge udbyttet, men det er ikke en forudsætning. 

Indhold

  • Baggrundsforståelse for leverandørstyring og audit
  • Metoder til planlægning, gennemførelse og opfølgning af leverandøraudits
  • Forberede praktisk gennemførelse af leverandøraudits
  • Opfølgning på gennemførte audits 
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

AJ
Anette Jørgensen
kurser@bureauveritas.com

Undervisningsadresse

Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.078