23948sdkhjf
Del siden
Kursus

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (fornyelse)

I alt DKK 7.330 ekskl. moms
Periode(r)
1. oktober 2024 3. oktober 2024

Formål 

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (Fornyelse) forbereder dig til Beredskabsstyrelsens repetitions- og udvidelseseksamen. Du får genopfrisket ADR-konventionens struktur og indhold samt får forståelse for ændringerne i ADR-konventionen. 

Du bliver tilmed i stand til at formidle reglerne i ADR-konventionen videre til relevante medarbejdere samt udvikle procedurer og værktøjer i forbindelse med kontrol af farligt gods forsendelser.

Målgruppe 

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (Fornyelse) henvender sig til dig, der skal have fornyet dit sikkerhedsrådgiverbevis, og som ønsker at forberede sig til Beredskabsstyrelsens repetitions- og udvidelseseksamen. 

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (Fornyelse) er et udvidet kursus, og der kræves forudgående deltagelse på et grundlæggende farligt gods kursus som for eksempel Basisuddannelsen (Kap 1.3 uddannelse) eller et chaufførbevis (8.2 uddannelse).  

Vær opmærksom på, at ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (Fornyelse) ikke omfatter RID-konventionen. Arbejder du både med ADR- og RID-konventionen, skal du i stedet tilmelde dig ADR/RID Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (Fornyelse).  

Indhold 

  • ADR-konventionen 
  • Dansk national lovgivning
  • Sikkerhedsrådgiverbekendtgørelsen
  • Eksamensbestemmelser
  • Løsning af eksamensopgaver (Multiple choice) 
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

AJ
Anette Jørgensen
kurser@bureauveritas.com

Undervisningsadresse

Scandic Hotel, Hvidovre
Kettevej 4
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047