23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Danish Export Academy: Kom i gang med eksportsalg

I alt DKK 6.995 ekskl. moms
Periode(r)
11. juni 2024 11. juni 2024
25. juni 2024 25. juni 2024

Workshop (2 dage):

Er du ny eksportsælger, arbejder du for en virksomhed som er ny på eksportmarkederne, eller er du lige startet din karriere inden for internationalt salg? Så er denne intensive 2-dages workshop designet til at give dig målrettede og lettilgængelige eksportværktøjer til at optimere dit internationale salgsarbejde.

På workshoppen får du:

  • En forståelse for eksportprocessen: hvad gør eksport anderledes end dansk salg ? Hvad skal man have styr på, på de indre linjer for at få succes internationalt?
  • En plan for, hvordan du kommer i gang med eksportsalg. Herunder: hvordan vælger du de rigtige eksportmarkeder og eksportform? hvordan finder man en god agent eller en distributør? og hvordan laver man en god go-to-market plan?
  • Værktøjer til at arbejde effektivt med eksportsalg, fra valg af det rigtige eksportmarked til håndtering af kulturelle forskelle og samarbejde med internationale partnere.

Målgruppe:
Workshoppen er for dig, der er ny inden for eksportsalg, herunder:

  • Nye sælgere. Er du for nylig blevet en del af en virksomhed, der beskæftiger sig med eksportaktiviteter? og har du brug for grundlæggende træning for at kunne præstere optimalt i din nye rolle?
  • Fagperson. Er du fagperson der er skiftet til eksportsalg, eller har fået en mere sælgende rolle, og har brug for grundlæggende viden på området?
  • Er du nyt medlem af et eksisterende salgsteam, og skal være involveret i opgaver relateret til eksport?
  • Er du iværksætter eller ejer af en mindre virksomhed, der ønsker at udvide dine aktiviteter internationalt og har brug for en solid forståelse af eksportsalg?

 

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Undervisningsadresse

Eksportens Hus
8600 Silkeborg
Midtjylland
Danmark

Send til en kollega

0.064