Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som bringer deltageren igennem de metoder som i dag anvendes til kontrol af rengøring hhv. desinfektion indenfor hygiejneopmærksomme brancher. Kurset tager udgangspunkt i fødevareindustrien, men teknikkerne som gennemgås, kan anvendes indenfor alle brancher.
Målgruppe:
Kurset henvender sig til medarbejdere indenfor fødevareindustrien, rengøringsindustrien, HoReCa branchen, sundhedssektoren og andre hygiejnefølsomme brancher, hvor kvalitetskontrol af rengøring og desinfektion er en faktor. Kurset kræver ingen forudsætninger.
Udbytte:
Deltageren vil efter gennemført kursus opnå et grundlæggende kendskab til rengørings- hhv. desinfektionskontrol, samt til de forskellige metoder som anvendes til dette. Deltageren vil være i stand til, at vurdere situationer og områder, som egner sig til forskellige metoder. Desuden vil deltageren opnå praktisk erfaring med flere af de anvendte metoder.
Tid og sted:
Afholdes overalt i landet ved minimum 6 deltagere.
Afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 2 deltagere
Der vil være max. 12 deltagere pr. hold.
Undervisningstiden er kl. 9.30 – 15.00, der vil være mulighed for morgenmad fra kl. 8.30 (inkluderet i prisen).
Tilmelding sker på telefon 5334 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk
Tilmelding er bindende!
Pris:
kr. 2.895,-/deltager, inkl. forplejning og kursusmateriale, men ex moms.
Undervisningsadresse
Afholdes overalt i landet ved minimum 6 deltagere.Afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 2 deltagere