23948sdkhjf

ATP til Hygiejnekontrol

I alt DKK 2.895 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som sætter deltageren i stand til, at forstå de grundlæggende principper bag ATP-Bioluminescence teknologien samt, at anvende teknologien til hygiejnekontrol. Kurset omfatter introduktion til teknologien, fastlæggelse af grænseværdier, analyse af testresultater samt introduktion til principper for hygiejnekontrol og til problemløsning med ATP. Hvis deltageren i forvejen råder over et ATP system, er man meget velkommen til at medbringe dette og bruge det i forbindelse med de praktiske øvelser, dog skal man så også selv medbringe min. 20 stk. ATP tests som passer til instrumentet. I modsat fald stiller Hygiejnefokus ATP system til rådighed i undervisningen.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere indenfor fødevareindustrien, som anvender ATP-Bioluminescence i forbindelse med hygiejnekontrol og som ønsker, at opnå en dybere forståelse for teknologien, samt til virksomheds- og/eller kvalitetsledere indenfor alle brancher, som allerede har indkøbt eller overvejer, at indkøbe en ATP løsning og derfor ønsker, at afprøve teknologien nærmere og at opnå et solidt kendskab til denne.

Udbytte:
Deltageren vil efter gennemført kursus, opnå et grundlæggende kendskab til ATP-Bioluminescence teknologiens styrker og begrænsninger samt være i stand til at anvende denne i forbindelse med daglig hygiejnekontrol samt problemsøgning i sammenhæng med hygiejnemæssige problematikker. Deltageren vil endvidere være i stand til, at fastlægge og justere grænseværdier samt analysere testresultater.

Tid og sted:
Der vil være max. 12 deltagere pr. hold. Kursussted varierer. Undervisningstiden er kl. 9.30 – 15.00, der vil være mulighed for morgenmad fra kl. 8.30 (inkluderet i prisen).

Afholdes overalt i landet ved minimum 6 deltagere.
Afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 2 deltagere

Tilmelding sker på telefon 53 34 13 55 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk

Tilmelding er bindende!

Pris:
kr. 2.895,-/deltager, inkl. forplejning og kursusmateriale, men ex moms. Kurset tilbydes endvidere tilpasset en virksomhed. For nærmere information herom; kontakt Hygiejenfokus.

Undervisningsadresse

Afholdes overalt i landet ved minimum 6 deltagere.
Afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 2 deltagereKontaktinformation
Hygiejnefokus
Havnecentervej 1
8500 Grenaa
Danmark

Jørgen Espiritu Kjeldsen
Telefon: +45 53341355


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.125