23948sdkhjf

Bestil julebuffet ud af huset i Nordjylland

Ved juletid ser vi mange mennesker, og vi spiser lidt ekstra godt i de dage. Der er også nogle særlige retter, som vi synes, hører julen til. Ligesom vi ikke så gerne går igennem julen uden den store julebuffet. Skal der inviteres til julefrokost ud af huset i Aalborg eller omegn, så er der bestemt mulighed for det.

Til en dejlig klassisk julefrokost hører både sild og ost – og så alt det lune og det kolde derimellem. Det store opbud af pålæg, lune retter og så videre kan sagtens bestilles som en julefrokost ud af huset i Nordjylland. Det er den lækre og nemme måde at klare den på.

Hvilke fordele er der ved at bestille en julebuffet ud af huset i Aalborg?

Noget af det, som vores mange julekunder sætter særlig stor pris på, er netop det her med, at det er lækkert – og det er nemt,” fortæller Erik Schaltz-Andersen, som er ejer af Restaurant Orkideen i Aalborg.

Det er et kæmpestort arbejde at tilberede en julebuffet,” fortæller han, ”der skal tilberedes mange forskellige lune retter, og de skal alle sammen være lækre og hjemmelavede, for det forventes der til jul.

Derforuden skal der også være både sild, afskåret pålæg, ost og noget sødt at slutte af med. Det er ret overvældende,” siger han med et suk og viser de to varianter af en julefrokost, som hans restaurant byder på. ”Vi har både den klassiske julebuffet og den mere luksusprægede variant,” fortæller han, ”så kan den enkelte kunde vælge imellem de to varianter,” slutter han.  

Det er naturligvis en rigtig stor fordel at bestille en komplet julefrokost fra Aalborg. Når du gør det, så bliver det hele lavet for dig, og det kan sættes på bordet uden, at du selv har skullet lave det hele.

Bestil en julefrokost i Nordjylland

Søger du en lækker julefrokost i Aalborg eller udbringning af julemad i Nordjylland, så er Restaurant Orkideen bestemt det rette valg. Prisen for deres super lækre julebuffet i huset er 250 kr. pr. person samt 210 kr. pr. person ved julebuffet ud af huset.

Bor du i Nordjylland, så kan du altså bestille alt det, du skal spise til julefrokosten fra Restaurant Orkideen. De leverer julemad fra Aalborg ud af huset hvert år. I den periode er der virkelig tryk på køkkenet, for alle mennesker holder årets julefrokost inden for ret få dage.

Det kan derfor godt betale sig at få det bestilt i rigtig god tid. I hvert fald hvis du gerne vil være sikker på, at de kan levere. Når bestillingen er klaret, er det bare at glæde sig til den herlige frokostbuffet.

Alverdens lækker mad ud af huset

Når det kommer til mad ud af huset, er det dog ikke kun lækre juleretter, som Orkideen bringer ud. Rent faktisk er Orkideen blandt de mest populære diner transportable firmaer i Aalborg og øvrige Nordjylland. Årligt benytter hundredvis af nordjyder Orkideens catering til alverdens anledninger. Læs mere om menuer og priser på catering og mad ud af huset i Aalborg og øvrige Nordjylland. Vi kan dog allerede nu afsløre, at prisen for catering i Aalborg Kommune blot beløber sig til 250 kr. samt 400 kr. for øvrige Nordjylland.

Send til en kollega

0.078