23948sdkhjf

Skal du holde den perfekte middag?

Vi guider dig igennem detaljerne som er grundstenen i den perfekte aften

Står du overfor at skulle holde en større middag. Det kan være, at du har inviteret nogle af dine medarbejdere fra din arbejdsplads over til en hyggelig aften, hvor der frem for arbejde og arbejdsopgaver skal være fokus på det sociale og det at mødes inden for nogle andre rammer end de sædvanlige. Det kan være, at du har inviteret hele familien over, så I kan få snakket sammen om alle de ting, som I hver især går glip af i hverdagen. Eller det kan være, at der kommer en flok venner over, som du ikke har set længe, hvorfor du gerne vil gøre noget ud af aftenen.

Mange beslutninger
Uanset hvad din grund er til at holde en god middag, så er det vigtigt, at du har helt styr på alle detaljerne. Du skal finde ud af, hvad der skal være på menuen, og hvad den skal bestå af. Skal den for eksempel blot bestå af en enkelt ret, eller synes du, at der er behov for flere retter, så du virkelig skal brillere i køkkenet.

Det mest normale er at starte med en god fisk til forret. Prøv dig for eksempel frem med en lækker rejecocktail eller en frisk laksesalat. Det er noget, som de fleste holder af. Herefter skal du beslutte dig for hovedretten. Her elsker alle en lækker bøf med tilbehør og en god sauce, der kan sætte prikken over i’et. Og så skal du tænke på desserten, og her kan det være en fordel at tage årstiden med i dine betragtninger. Er det sommertid vil det være en god ide med nogle friske og lette bær eventuelt suppleret med is. Mens der kan være behov for en lidt tungere dessert som for eksempel kage, hvis middagen skal holdes i den kolde tid.

Glem nu ikke den gode vin
Når du har besluttet dig for maden, kommer du til den nok vigtigste beslutning. For du skal nemlig finde ud af, hvad der skal serveres til maden af drikkevarer. Og her er det ikke nogen hemmelighed, at en god rødvin kan gøre en verden til forskel. Til forretten vil det være en god ide med en frisk hvidvin, der kan supplere den smag, som fisken naturligt kommer med. Og så vil det være en fordel at finde frem til en lidt tungere rødvin, der kan serveres til den lækre bøf.

Men at finde en god rødvin kan være som at bevæge sig i en jungle. Der er alt for mange at vælge imellem, og med mindre man er vinkender, er det næsten en umulig opgave at ramme plet. Derfor bør du få de råd og den vejledning, som det er muligt at få. Og hvis det netop er en god rødvin, du søger, så tag et kig online. Her er der masser af hjælp at hente i forhold til smage og mad, der bør kombineres med den enkelte variant.

Send til en kollega

0.063