23948sdkhjf

Sådan plejer du bedst muligt din tørre vinterhud

Kender du den følelse af helt tør hud til vinter? Hvis ja, så er det ikke så underligt. Det er nemlig helt almindeligt, at din hud bliver mere tør til vinter. Derfor er der ekstra god grund til at pleje og fugte din hud.

Men hvordan gør du egentlig bedst muligt det?

Fugt din hud med vegetabilsk olie

Der er flere forskellige måder at tilføre din hud fugt på. Derfor handler det om at finde nogle måder og produkter, der passer til dine behov og din hud. Det er først og fremmest en mulighed at bruge olie til at fugte din hud. Vegetabilsk olie kommer i flere forskellige varianter, der hver især har nogle fordele og specielle ingredienser. Hvis du er i tvivl om, hvilken vegetabilsk olie, der passer bedst til din hud, så er det altid en fordel at spørge om rådgivning i en forretning.

Det er derudover også en mulighed at finde en god dagcreme, der er mere let, hvis du ikke foretrækker olie.

Drik rigeligt vand

Du har helt sikkert hørt før, at det er vigtigt at drikke rigeligt vand. Det er det bl.a., fordi det er positivt for din hud. Når du drikker rigeligt vand hver dag, så fugter du nemlig din hud indefra.

Hvis du har svært ved at huske at drikke vand, så er det et godt tip at sætte nogle forskellige alarmer i løbet af din dag, så du husker at drikke vand.

Overfugt ikke din hud

Selvom tør hud er almindeligt til vinter, så er det ikke nødvendigt, at du overfugter din hud. Hvis du overfugter din hud, så risikerer du faktisk bare, at din hud bliver vant til meget fugt. Derfor bliver din hud endnu mere tør, så snart du ikke tilfører alt den fugt.

Derfor handler det i stedet om at finde en god balance, hvor du plejer og fugter din hud i et jævnt niveau. Det gør du f.eks. ved at smøre din hud ind i en dagcreme eller olie hver morgen og aften.

Spørg efter råd og vejledning

Hvis du bliver i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til din hud, så er det altid en god idé at spørge om vejledning i en forretning. På den måde er du sikker på at finde nogle produkter, der fungerer til din tørre vinterhud.

Send til en kollega

0.062