23948sdkhjf

Maling der bidrager til et godt indeklima

Har du nogensinde overvejet, hvordan den maling, du klasker op på væggen, influerer på indeklimaet og din sundhed?

I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, hvordan forskellige kemiske stoffer kan være skadelige for helbredet og miljøet. Enhver har et ansvar – både for egen skyld og for fællesskabet. Klima og grøn bevidsthed er i høj kurs - også når det kommer til maling. Denne artikel sætter fokus på de fordele, du opnår ved at anvende en allergi-og klimavenlig maling.

Du kan let undersøge og læse mere om de forskellige typer af maling ved at klikke dig ind på decofarver.dk. En webshop, hvor du samtidig kan finde sommerudslag på maling. Du kan desuden prismatche for at sikre dig, at du gør en god handel.

Maling skaber stemning
Vægfarven spiller en vigtig rolle for et rums udtryk. En mørk farve afgrænser og skaber tryghed, et lyst rum lukker op og giver plads. Når du vælger farven på din væg, gør du dig sikkert en nogle overvejelser. Det kan være, du tænker over hvilken stemning, du ønsker at skabe.

Et roligt og køligt soveværelse har måske brug for en blålig farve, hvorimod et køkken, der emmer af energi og dynamik, kan bære en rød eller en anden sprudlende farve. Måske ønsker du blot at lade dine vægge være hvide og stilfulde. Mange er bange for at vælge den forkerte farve, men det er slet ikke så slemt, hvis du fortryder. Det kan jo bare males over igen.

Det grønne alternativ til traditionel vægmaling
Vælger du at anvende allergivenlig og miljøvenlig maling, kan du samtidig glæde dig over følgende fordele:

- Ingen eller minimum af skadelig afdampning

- Ingen ram lugt af maling, der kan hænge ved i flere uger

- Være fri for forskellige opløsningsmidler og anden kemi

- Undgå kløe og allergi

- Intet kompromis i forhold til dækkeevne

 

 

 

Send til en kollega

0.047