23948sdkhjf

Whisky kan bide skeer med gin

Selvom gin har opnået stor popularitet i de seneste års tid, kan whisky stadig bide skeer med den.

De gyldne dråber, som whisky typisk har som et karakteristika, har gennem mange år været en af de mest almindelige alkoholiske drikke, men hvor kvaliteten kan variere rigtigt meget.

I Danmark kom Stauning Whisky til, som steg i kurs som kryptovalutaen tilbage i december 2017. Særligt USA og nyrige kinesere ville have fingre i det attraktive mærke som investeringsobjekt, og det fik priserne til at stige til himmels. Men hvad er det det lige, der gør whisky så tiltalende?

De tunge, de lette og de røgede
Det er ingen hemmelighed, at whisky deler vandene. Nogen kan bare ikke fordrage, mens andre ikke vil drikke andet. Det er en ædel drik, hvis man spørger de største whiskyelskere, og så må man bare erkende, at markedet ikke lyver. Det er en stor eksportvare i Irland, Skotland og USA, hvor man har store traditioner for at fremstille whisky i rigtig høj kvalitet.

Men også Danmark kan prale af Stauning Whisky som et brand, der fylder godt på himlen over de bedste brands. Er du interesseret i at vide meget mere om whisky generelt, så læs mere på Vinkyperen.dk, hvor du kan finde masser af spændende læsning og viden om whisky.

Taler vi om smage, har vi de tunge, de lette og de røgede. Naturligvis med mangeartede nuancer og noter, som er en videnskab i sig selv. Der er derfor også noget for en bred smag, som favner mange og derfor høster roser blandt både mænd og kvinder. Men det er nok mest en mandedrik, hvis du spørger de mange mænd, der samler.

De gyldne dråber
For lige at sætte kroner og ører på, hvor gyldne dråber vi taler om, når vi taler whisky, koster den dyreste flaske, der nogensinde er blevet solgt, 7 mio. kroner. Den blev solgt på en auktion i Skotland, og flasken hedder Macallan Valerio.

Så er du rigtig passioneret og har ekstra penge på kontoen, kan whisky sagtens være en solid investering med et godt afkast, hvis du får fat i de rigtige flasker og er villig til at bruge ret mange penge på det. Der er gode penge at hente, men det er ligesom med investering i mursten. Det tager tid, og du skal være tålmodig. Der er dog aldrig nogen garanti.

Send til en kollega

0.031