23948sdkhjf

Prøv en foodtruck til firmaevent

En foodtruck til et firmaevent er en helt særlig oplevelse.

Er du en af dem, der står for at arrangere virksomhedens events og lignede? Det kan være den årlige julefrokost, en medarbejders jubilæum, sommerfesten, medarbejderdagen eller en dejlig overraskelse til medarbejderne, fordi de har gjort det særlig godt eller virkelig givet den en ekstra skalle i en presset situation. Det kan være svært at finde på noget nyt og spændende, men hvis du læser med her, så får du en ide, der vækker glæde næsten uanset ved hvilken lejlighed, den benyttes.

Dyrk det uhøjtidelige
Der er noget charmerende ved det lidt uhøjtidelige. Det får folk til at snakke mere afslappet sammen og skaber en god stemning. Er der noget, der kan skabe en uhøjtidelig stemning, er det en foodtruck. Streetfood, som er den slags mad, der serveres fra en foodtruck, er blevet utrolig populært de seneste år. Alle kender til de interimistisk udseende streetfod markeder, der er skudt op i de fleste større byer i Danmark. Her serveres lækker mad af forskellig etnisk oprindelse og innovative retter, der kombinerer det traditionelle med det nye. Resultatet er, at maden får tænderne til at løbe i vand på de fleste.

Lad maden overraske positivt
Derfor er det helt oplagt og stadig nyt og spændende at leje en foodtruck, når virksomheden skal afholde et arrangement af en slags. Det kan overraske positivt ved et arrangement, som ellers plejer at være lidt formelt, hvis det er en foodtruck, der står for maden. Og det sætter gang i festlighederne ved sommerfesten og julefrokosten, hvis en foodtruck dukker op og serverer natmaden. Naturligvis kan du også leje flere foodtrucks og lade dem stå for hele menuen.

På medarbejderdagen kan der være placeret forskellige foodtrucks på området og sørge for, at medarbejderne får skøn og frisklavet mad hele dagen igennem.

Giv dine medarbejdere noget ekstra
Er du HR- eller eventansvarlig en virksomhed, der til tider har brug for, at medarbejderne giver den hele armen i en periode eller bliver lange dage på arbejdet for at få et vigtigt projekt færdigt i tide? Så er det en god ide at anerkende, at alle har arbejdet hårdt og, at virksomheden værdsætter medarbejdernes indsats. Det kan du/virksomheden gøre ved at leje en foodtruck som frokostoverraskelse på en af de travle dage eller som afslutning på det veludførte projekt. Når det bliver anerkendt, at vi har gjort en ekstra indsats og vi belønnes for det, vil de fleste mennesker gerne gøre det igen. En foodtruck vil være et overraskende og livligt indslag, der viser virksomhedens taknemmelighed.

Stort udvalg af streetfood
Der er mange valgmuligheder med en foodtruck. Du kan vælge, at det skal være asiatisk mad, indisk mad, sydamerikansk mad, europæisk mad og alle klassikerne såsom pizza, fish’n’chips, burgere med mere. Fælles for streetfood er, som før skrevet, at der lægges vægt på, at der benyttes gode råvarer og, at retterne er veltillavede. Det er også muligt at få en foodtruck, der udelukkende serverer lækre desserter, så det er muligt at få dækket hele menuen med velsmagende og populære retter.

Brug streetfood-temaet til festen
Skal du holde en event og vil gerne servere streetfood fra en eller flere foodtrucks, kan du lade dig inspirere af det lidt interimistiske streetfood-tema. Hold arrangementet på virksomhedens lager fremfor i kantinen. Pynt lokalet eller området op med lyskæder, sæt bordplader op på bukke og dæk eventuelt op med forskellige duge for at understrege det lidt tilfældige. Der er selvfølgelig en grænse for, hvor tilfældigt det må se ud. Prøv at finde nogle billeder med den stemning du går efter og genskab den, så godt du kan. Er det en sommerfest, der holdes udendørs, kan det være en fin ide at sætte nogle olietønder med levende ild. Det giver en skøn stemning og varmer, når aftenens kølighed melder sin ankomst.

 

Send til en kollega

0.018