23948sdkhjf

Fordelene ved en pizzasten

Der er ingen tvivl om, at pizzaen smager bedre, når de laves på en pizzasten.

En pizzasten er noget, man ikke regner med at få gavn af, men der er flere fordele ved den, så du kan få den bedste pizza hjemme i dit køkken. Her er nogle af de fordele:

- Pizza bagt på en pizzasten har tendens til at have bedre og saftigere smag end pizzaer bagt på metalplader.
- En pizzasten fordeler varmen jævnligt til hele pizzabunden.
- Forvarmede pizzasten levere sprøde og smag fulde kants (skorpe). 
- Pizzastenen er mere holdbare og pålidelige end metal pander eller plader

Hvordan vælger man den perfekte pizzasten?
Vi har undersøgt markedet for at få svar på vores spørgsmål og faldt over artiklen “best pizza stones” som vi synes gav den bedste forklaring. Efter at have kendt de mange fordele, som en pizzasten kan tilbyde, er det tid til at lære, hvordan man vælger de bedste, alt efter dine behov. Her er et par faktorer, du skal overveje:

Materialer
Valget af materiale giver dig mulighed for at vide, hvor holdbar, varmeeffektiv og nyttig stenen vil være. Du skal vælge sten/ler, perfekt til lejlighedsvis pizza derhjemme uden at bruge en formue.

Så har du keramik, hvilket er en anden budgetvenlig mulighed, der også skaber fantastiske pizzaer.

For de mest seriøse bagere har du cordierite eller dens alternativer som Thermarite. Disse er ideelle til deres holdbarhed og varmeeffektivitet.

Men der er stadig en sidste mulighed, pizzasteinen til bagstål, det foretrukne valg af professionelle.

Uanset hvad du vælger, så husk det handler om at gøre den sprødeste pizza mulig. Mens nogle er mere overkommelige end andre, tilbyder de næsten det samme resultat.

Husk, at de heller ikke er mirakelproducenter - så fokuser også på dejen og ingredienserne.

Former
Alle pizza sten findes i forskellige former, så du skal altid gå efter den, der passer bedst til dine behov.

Den runde sten er den mest almindelige af alle. Det kommer i diametre, der går fra 10 tommer op til 20 tommer for de største pizzaer. De er sandsynligvis de mest nyttige til enkel bagning.

Derefter kan du finde firkantede sten. Disse er ideelle til madlavning af små pizzaer eller brød. Du finder dem også nyttige til montering af flere sten inde i en grill eller ovn.

Til sidst har du rektangulære former. Disse er perfekte til bagning af to eller flere pizzaer side om side. De kan være store eller små i overensstemmelse hermed. Disse er også nyttige til madlavning af brød og anden mad.

Når du har lært alt om deres former og materialer, er det at vælge den rigtige mulighed et stykke kage og læse videre på www.KitchenGene.com

Send til en kollega

0.047