23948sdkhjf

Sådan kan du give igen til dine ansatte

Hvis du har en større virksomhed, er dine ansatte en hel klar forudsætning for, at det hele kan løbe rundt. Derfor er det også vigtigt, at dine ansatte føler sig motiverede, når de kommer på arbejde.

Du som leder kan være med til at motivere dine ansatte ved at give dem lidt igen, når de hver dag dukker op for at gøre et godt stykke arbejde for dig.

Giv dine ansatte en frokostordning
Når du gerne vil give dine ansatte igen, kan du f.eks. arrangere en frokostordning. Det er noget, der er rigtig lækkert for dine ansatte, fordi de slipper for at medbringe deres egen frokost og i stedet kan spise lækker og varieret mad hver dag. De skal ikke længere stå og stresse om morgenen for at smøre en kedelig madpakke. Madværk er et sted, der tilbyder frokostordning i København. De har fokus på sund, økologisk og varieret mad. Desuden giver det også en del til fælleskabet, når folk sidder sammen og nyder deres frokost.

Lav et hyggeligt arrangement
Hvis du vil gøre noget lidt ud over det sædvanelige, kan du vælge at arrangere en eftermiddag eller aften, hvor I skal lave noget sjovt sammen. Der er virkelig mange muligheder, men pointen er bare, at folk skal hygge sig. Det fede ved sådan nogle arrangementer er, at du og dine kollegaer får mulighed for at snakke om en masse, der ikke nødvendigvis omhandler arbejde.

Arrangér en firmajulefrokost
Du kan også arrangere en firmajulefrokost for at give din ansatte en festlig aften, hvor de bare kan læne sig tilbage og spise god mad og hygge sig. Du kan stå for det selv, eller du kan få hjælp af et eventbureau, der kan klare det hele for dig. Det er en let og smart løsning, hvor du ikke selv behøver at gøre noget.

Send til en kollega

0.078