23948sdkhjf

Derfor skal du vælge et mobilt køkken

I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved det mobile køkken, og hvorfor det mobile køkken er den mest optimale løsning til din arbejdsplads, når du skal bygge om, mangler kapacitet eller har en forsikringsskade.

Nem og hurtig løsning
Med et mobilt køkken er der ikke behov for at slå store telte op og opstille hele køkkener deri. Med det mobile køkken køres der blot det ønskede antal vogne ind på området, hvor flere af vognene oftest kan sættes sammen. I stedet for en lang opsætningstid køres vognene ind på pladsen, tilsluttes strøm og vand og er nu klar til brug. Hvilket giver dig en lynhurtig løsning. 

Når din arbejdsplads skal have renoveret køkkenet, når der mangler kapacitet eller der er sket en hændelse, så du midlertidig må lukke ned, så giver de mobile køkkener optimale betingelser for, at køkkenet på din arbejdsplads kan producere videre uden afbrydelser.

Gode faciliteter og effektive arbejdsgange
Med Dansk Mobil Køkken som leverandør kan du få komplette løsninger, hvor du kan sammensætte opvaskevogne, grovkøkkener, køle-/frysevogne m.fl. Dette giver dig optimale faciliteter, som nemt kan erstatte traditionelle storkøkkener. En mobil køkkenløsning er indrettet og optimeret med effektive arbejdsgange, hvor der er plads til alle køkkenets ansatte.

På udkig efter et mobilt køkken?

Mangler du en mobil køkkenløsning, så leverer Dansk Mobil Køkken førsteklasses køkkenløsninger, som kan sammensættes på mange forskellige måder og størrelser. Dansk Mobil Køkken er markedets førende leverandør af mobile køkkener, og har serviceret de største aktører inden for kantinedrift, skadesservice, hoteller, offentlige og private institutioner.

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge Dansk Mobil Køkken. Dansk Mobil Køkken har mere end 10 års erfaring og yder løbende rådgivning både inden, under og efter opsætningen af de mobile køkkener.

Virksomheden kan efterkomme stort set alle forespørgsler, hvad end det gælder om specielle vogntyper eller komplicerede placeringer af vognene.

Send til en kollega

0.065