23948sdkhjf

Find miljørigtige alternativer til epoxy-gulv

Over tid forårsager epoxy gulve ofte problemer, der er langt mere vanskelige, end de fordele kunden forventede da beslutningen først blev truffet.

Det knytter sig til vedligeholdelsen, såvel som den generelle levestandard for epoxy gulv. Ofte opstår problemerne i form af fugt i gulvet, slid fra arbejde eller dårlig adhæsion af epoxy til underlaget.

Selvom det kan virke som en billig og effektiv løsning fra starten, bør man tænke sig om, inden man lægger sig fast på sin gulvbeskyttelse. Også i det tilfælde, hvor du står og vil have udskiftet epoxy gulv, er der forskellige ting, der er kloge at vide først og fremmest. 

Er Epoxy giftigt?
Sundhedsekspert Jette Duus har udtalt sig til DR, og giver svar på det giftige ved epoxy. Her inddrages bl.a. eksempler fra vindmølleindustrien, som afslører Epoxy som meget allergifremkaldende blandt medarbejderne. Det skyldes ikke, at man bliver allergisk overfor epoxy i sig selv, men nærmere det store omfang, man udsættes for stofferne, specielt før tørringen.
Der er både sundhedsmæssige og bæredygtige grunde, til at vælge et alternativ til epoxy gulv.
Og det gælder også, når det kommer til fjernelse. Becosan systemet tilbyder en fuldbyrdet løsning til dette. 

Fjernelse af epoxy gulv
Det er ikke alle typer industrier, der egner sig til Epoxy. Derfor opleves det også, at man med tiden ender i lappeløsninger i et omfang, hvor en komplet fjernelse tidligere i forløbet, ville have givet mening.

 Det er vigtigt at udføre en komplet fjernelse af gulvet! Som det bl.a. fremgår fra Miljøstyrelsen, er det vigtigt også at sørge for, hele den eksisterende belægning fjernes. I modsætning til traditionelt beton gulv, følger Becosan systemet en anden procedure, hvor arbejdet udføres med beton slibemaskiner.

 Becosan behandling med polering og imprægnering, er en ikke-filmdannende imprægnering, hvilket også betyder ingen fremtidige genanvendelser er påkrævet. Det giver samtidig en 100% støvfri overflade, uden risiko for sundhedsproblemer. Besøg Becosans danske hjemmeside i dag, for at læse mere om det bedste alternativ på markedet.

Send til en kollega

0.016