23948sdkhjf

Gastronomiske oplevelser i hjertet af Vesthimmerland

God mad og godt selskab er én af de mange ting, som danskerne samler sig omkring. Om det så er et eventyr i hjemmekøkkenet eller en tur på en fin restaurant, så findes der næsten intet bedre end at få præsenteret et smuk ret med smage fra alle fire verdenshjørner.

Søger du spisesteder i Himmerland området, ligger Restaurant Messen ligger i hjertet af Vesthimmerland. De leverer den form for serving, du ønsker. Lige fra hyggelig middag til to til bespisning af 2.000 mennesker og mad-ud-af-huset, så er der næsten ingen grænser for hvad og hvor mange Restaurant Messen kan bespise. 

Leder du efter lækker tapas i Aars, arrangeres der også “tapas fredag” med 15 lækre serveringer. 

Mad til store selskaber

Mange vælger at bruge deres aften på en restaurant. Det er en populær måde at nyde andres nærvær og få vendt og drejet livets store spørgsmål i hyggelige omgivelser. Her er maden og tilhørende drikkevarer i fokus, der tilsammen skal skabe den perfekte aften.

Midt i Messecenter Vesthimmerland ligger Restaurant Messen. Restauranten styres af den internationale uddannet kok Jørgen Odgaard. Med fødderne plantet solidt i det danske køkken, så kan han sørge for en intimmiddag for to eller den store servering af flere hundrede gæster forløber, som den skal.

Der er gratis parkering for alle gæster. Vil I gerne have en uforpligtende aften med vin og øl en masse, så er der også gode muligheder med offentlig transport. Hvis I endda har lyst til selv at flyve hen til Restaurant Messen, så ligger Vesthimmerlands Flyveplads blot 5 minutter væk.  

Mad ud af huset

Bryllup, konfirmation, svendegilde, fødselsdag… Der findes mange store begivenheder og mærkedage i sit liv. Når der er inviteret mange gæster kan det være uoverskueligt at sørge for at bespise sådan et stort selskab. Et almindeligt køkken med almindeligt udstyr kan hurtigt blive utilstrækkeligt, og værten vil få nok at se til og komme på overarbejde, hvis mad til mange gæster skal varmes og serveres på samme tid.

Restaurant Messen leverer mad ud af huset i Vesthimmerland. Udvalget varierer fra serveringsklare retter til buffet og fadservering, gode vine, kaffe og kage. Ved at bestille maden udefra frigør du din tid til at være sammen med gæsterne, og I er garanteret god mad, som alle kan lide.

Maden kan leveres pakket og klar i termokasser på fade, som er klar til servering. Skulle det ske, at du bare gerne vil fritages for alle opgaver, så har du mulighed for at få en kok og tjenere med ud til at udskære, anrette og servere. 

Nemmere bliver det simpelthen ikke hos Restaurant Messen

Send til en kollega

0.063