23948sdkhjf

Brug disse 3 råd inden du bestiller catering

Hvis du bestiller catering eller mad ud af huset, så er det vigtigt at du gør dig nogle gode overvejelser forinden, så du ikke unødigt bruger alt for mange penge på at få maden ud af huset.

I denne artikel vil vi give dig 3 konkrete råd som du kan anvende til at få den bedste oplevelse når du bestiller catering.

Bestil lidt mere end I har behov for

Et rigtig godt tip er at bestille lidt mere mad end dig og dine gæster reelt har brug for. Tit og ofte undervurderer man hvor meget mad gæsterne godt kan spise og i det tilfælde er det bedre at have lidt for meget mad end lidt for lidt. Forskellen er at du enten ender ud med lidt sultne gæster eller gæster som er tilfredse efter at have spist sig dejlig mætte.

Hvis du ender ud med at have en masse mad tilovers, så kan du enten vælge at gemme det til dig selv og derfor spare dit på dit personlige madbudget eller give det til dine gæster. Vigtigt af alt skal dine gæster bare have en god og behagelig oplevelse, som efterfølgende bliver en god og mindeværdig oplevelse. Hvis du søger på Google eller andre platforme, så kan man ofte finde nogle cateringvirksomheder som kan hjælpe dig med dine behov.

Husk at bestille mad efter dine gæsters behov

Det er altid vigtigt at have gæsterne in mente og bestille mad som passer rigtig god til deres præferencer og behov. Hvis alle dine gæster fx er veganere, så vil de ikke have en god aften uanset hvor godt og mørt kød du køber til dem. Her vil det klart give en bedre oplevelse til gæsterne hvis du bestilte noget vegansk mad til en middel pris i stedet.

Overstående princip er gældende rigtig mange områder og det er derfor altid vigtigt at huske når man skal bestille catering. Det kunne også være eksterne faktorer som tiden på dagen, årstiden og lignende, som kan gøre at man hellere vil have en bestemt type mad fremfor en anden type mad.

Hvis man fx bestiller catering til et udendørs arrangement midt i januar, så vil dine gæste måske ikke være helt vild glad for at få en isdessert fremfor hvis du holdt det event en dejlig varm sommerdag. Samme princip gælder hvis du fx holder en begivenhed midt på dagen hvor solen skinner eller hvis du holder en begivenhed sent på aftenen hvor der er lidt mørkere og koldere.

Send til en kollega

0.031