23948sdkhjf

Er din garderobe klar til sommer?

Sommeren melder snart sin ankomst, hvilket betyder et væld af sommerarrangementer. I denne artikel kan du finde inspiration til din garderobe, så du kan blive klar til sommerens festlige begivenheder.

Pink og pangfarver
En modefarve der ikke er til at komme udenom i sommeren 2021, er pink. Her er der tale om både den sarte pink, den mørke pink og en nærmest neonfarvet pink. Pink er en frisk og livlig farve, der kalder på sommer og sommerstemning. 

Pink er klædelig for langt de fleste hudtoner, og kan mikses med andre farver. Du kan med fordel matche den med både hvid, sort, beige og denim og den behøver derfor ikke nødvendigvis udgøre hele dit outfit, men kan sagtens fungere som en enkelt og iøjnefaldende detaljer. Ønsker du ikke at gå all in på pink denne sommer, kan du i stedet vælge en pink accessories såsom en lille taske eller eventuelt lakere dine negle i en frisk pink nuance. 

Kjoler 
Kan man sige sommer, uden at sige kjole? Kjoler findes i et væld af forskellige modeller, som passer til mange forskellige kropstyper. Nogle har mønstre, flæser eller blonder, og andre er oversize, lange eller korte. Uanset hvad du foretrækker, går du aldrig galt i byen med en kjole. 

En kjole er den perfekte beklædning til sommeren. Er vejret rigtigt varmt, kan du vælge en luftig kjole med korte ærmer, som er perfekt og behagelig i sommervarmen. Til de koldere dage, kan du med fordel tilsætte en cardigan eller et par strømpebukser under kjolen. 

Mangler du den perfekte sommerkjole, finder du hos webshoppen Knud E et stort udvalg af Fransa tøj, der er kendt for deres enkle styles og smukke farvesammensætninger. 

Køb dit sommertøj online 
Uanset om du foretrækker kjoler eller pink og pangfarver, kan du finde lækkert sommertøj online. Hos Knud E forhandler de modetøj af høj kvalitet fra både danske og udenlandske brands. 

Blandt andet forhandler de tøj fra Canadiske Joseph Ribkoff, som er kendt for deres eksklusivt festtøj. Køb Joseph Ribkoff bukser, kjoler og jakker hos Knud E og bliv klædt på til sommerens festligheder. Derudover er Knud E forhandler af Two Danes bukser, kjoler og strik produceret i naturlige materialer såsom uld, hør, bambus og modal.

Send til en kollega

0.11