23948sdkhjf

CNC-fræsning af aluminium

CNC-maskiner er typisk for maskinindustrien til opgaver, hvor præcision er essentiel. Gennem avanceret CNC-teknologi er det muligt at fremstille mange eller få komplekse dele i høj og ensartet kvalitet.

CNC står for Computer Numerical Control, hvor maskinen benytter højteknologiske programmeringsprogrammer, som er designet til at konvertere tegninger til tal, eller hvor man direkte indtaster koordinater i programmet. På denne måde styres maskinerne med høj præcision, og som automatiserer og optimerer produktionen. Dette er til gavn for både kunden og medarbejdere. 

CNC-fræsning er en spåntagende bearbejdningsproces, som anvendes til at fremstille emner med plane eller krumme overflader. Processen foregår på en maskine som eksempelvis en langdrejer, automatdrejning eller gennem flerakset bearbejdning. Gennem moderne CNC-maskiner er det muligt at fremstille spåntagende emner i mange udformninger og materialer. 

Hvilke bearbejdningsmetoder der anvendes, afhænger af emnets materiale og kompleksitet. Det er muligt at udføre opgaver der spænder fra simple 3-aksede CNC fræsede komponenter til meget komplekse løsninger, hvor 5-akset bearbejdning er nødvendig. 

CNC-fræsemaskiner findes i mange forskellige konstruktioner, størrelser og egenskaber efter hvilke opgaver der skal bearbejdes. 

CNC-fræsning anvendes indenfor mange slags opgaver og brancher, især inden for industrien hvor der er er behov for komplicerede bearbejdningsprocesser. Gennem CNC-maskiner er du sikret optimale løsninger som effektivt bliver udført i høj og ensartet kvalitet.

Hvis din virksomhed skal have udført optimale opgaver inden for fræsning, er det vigtigt at vælge den rette samarbejdspartner, så du ikke betaler for ineffektive programmerings- og maskintimer. 

Fræsemaskiner til fremstilling af komplekse dele
Hos Nymark & Fogh Teknik er de specialister i spåntagning af aluminium, herunder CNC-fræsning og CNC drejning. Har du behov for CNC-fræsning i Odense, så står de klar til at lave kundetilpassede løsninger der opfylder kundens behov og har mange års erfaring med forskellige typer og størrelser af ordre, til kunder indlands såvel udenlands. 

De har en alsidig og moderne maskinpark med et væld af CNC fræsemaskiner, som betjenes af deres kompetente og erfarne medarbejdere.

Send til en kollega

0.078