23948sdkhjf

Få det bedste udstyr til produktion af rejer

Er I en virksomhed, der sorterer, fryser og kokkererer rejer fra en storproduktion, er det væsentligt, at I har de rigtige maskiner hertil.

Her kan et firma, der leverer disse maskiner være essentielt for at I kan opretholde jeres drift på en forsvarlig og hygiejnisk måde, der lever op til diverse regelsæt, ISO-standarder og lovgivning for opbevaring, frysning og sortering af rejer. Rejer kan, som bekendt, være utroligt gode til at fordærve og derfor kræver det det fineste udstyr at holde dem friske, så de forbliver friske indtil det sidste produktionsled, hvor de havner ude i supermarkederne og hos forbrugerne.

Vælg et professionelt firma

Ikke nok med, at I får leveret maskiner, der både kan sortere, fryse og opbevare rejerne forsvarligt og sikkert, I får også oplæring i, hvordan man håndterer maskinerne. Dette er især vigtigt på grund af to hensyn: Man skal kunne håndtere dem, så man får den mest effektive produktion af rejerne. Og to, man skal kunne håndtere dem, så man som medarbejder ikke får nogle arbejdsskader af dem. Der er derfor både et effektivitetsprincip og et sikkerhedsprincip at tage hensyn til. Hvis I er blevet interesserede i at vide mere om de mange forskellige maskiner, kan I se mere her.

Levér rejer til danskernes julefrokost og påskefrokost  

I Danmark er vi et meget rejeelskende folkefærd, og vi har rejer som en fast bestanddel af menuen, når vi holder både julefrokoster og påskefrokoster. Her er der både firserversionen med rejecocktail, hvor man også bruger citronsaft, dild, salat og Thousand Island dressing. Der er også den klassiske smørebrødsmad med æg og rejer, hvortil der kommer lækker mayonnaise. Lige meget hvilke retter, vi som danskere spiser med rejser, kan vi dermed være sikre på, når vi har købt dem i et supermarked eller hos en fiskehandler, at de er superfriske på grund af maskinernes kølefunktion, hvor de forbliver nedfrosne og friske. Rejer kan være sundhedsskadelige, såfremt de ikke forbliver frosne og friske og dermed skal jeres maskiner for rejeproduktionen være i top. Jeres medarbejdere får den nødvendige oplæring i at bruge dem og dette sikrer også, at de bliver brugt forsvarligt og på den mest effektive måde.

Levér fisk til sushi

Det er blevet en megatrend at spise og selv lave den oprindeligt japanske sushi og her kan I også købe maskiner, der producerer krabbe, surimi og hvidfisk til dette formål.

Send til en kollega

0.031