23948sdkhjf

Motivér dine ansatte og øg effektiviteten: Sådan gør du

Medarbejdernes motivation og effektivitet går hånd i hånd. Mangler medarbejderne motivation, vil de ikke have incitament til at arbejde nær så effektivt og vice versa.

Heldigvis kan du som arbejdsgiver gøre flere ting og blandt andet implementere tiltag i virksomheden, som kan være med til at øge medarbejdernes motivation.

Tag på firmature for at styrke sammenhold, fællesskab og kommunikation
Afholder din virksomhed endnu ikke regelmæssige firmature, er det et rigtig godt sted at starte. For eksempel kan du arrangere et firmaarrangement Fyn. Der findes adskillige steder, du kan afholde dit firmaarrangement på Fyn med udfordringer på flere niveauer.

Foruden at styrke medarbejdernes kommunikationsniveau, sammenhold og fællesskab, vil det også motivere dem til at møde op på arbejde og være mere effektive. Der er altså helt klare fordele ved at afholde firmaarrangementer på Fyn såvel som Jylland og Sjælland indimellem.

Stil en frokostordning til rådighed
Du kan bestille en frokostordning til din virksomhed, og det vil uden tvivl være til stor glæde for medarbejderne i virksomheden. Udover at det giver dem noget at se frem til i pausen, så får de god og nærende mad, som gavner koncentrationen, motivationen og effektivteten. Sidst men ikke mindst, så sikrer du, at de får ordentlig mad fremfor eksempelvis fastfood, hvilket forbedrer dine medarbejderes generelle sundhed.

Husk at rose dine medarbejdere
Der er ikke noget bedre end at få ros af chefen. Derfor vil det have en rigtig stor betydning for dine ansatte, hvis du roser dem, når de udfører et godt stykke arbejde. Ros er en form for anerkendelse, hvilket vil motivere medarbejderne til at fortsætte det gode og effektive arbejde.

Inddrag medarbejderne i relevante beslutninger
Hvis du ønsker, at dine medarbejdere møder topmotiveret op på job hver evig eneste morgen, kræver det blandt andet, at de føler, at de besidder en vigtig og væsentlig rolle i virksomheden. Det kan du sikre ved blandt andet at være åben og lytte til idéer fra dine medarbejdere. Ved også at inddrage dem i processer, der indebærer forandring, vil de føle sig som en del af virksomheden og udviklingen af denne.

Hvis du undlader at involvere dine medarbejdere og træffer beslutninger – store som små – udenom dem og bag lukkede døre, så opstår der mistro og en forringet lyst til at arbejde effektivt iblandt de ansatte. Derfor gør du altså klogt i at inddrage medarbejderne i relevante beslutninger, så alle og enhver føler, at de har en indflydelse på virksomhedens udvikling såvel som resultater.

Send til en kollega

0.015