23948sdkhjf

Nyd skaldyr nær Limfjordens bredder

Der er ingen grund til at drage sydpå eller mod eksotiske himmelstrøg, hvis du er på udkig efter smagfulde oplevelser, der får dine smagsløg til at danske på tungen. De oplevelser kan du nemlig nemt opleve inden for de danske grænser.

Mange forbinder det danske køkken med blandt andet smørrebrød, frikadeller, tarteletter og bøf med løg, og selvom det alt sammen er rigtig gode retter, så kan det danske køkken også meget andet, som måske gør sig bedre til i de lidt varmere sommermåneder.

Skaldyr er blevet en dansk specialitet
Tager du for eksempel et smut til Nordvestjylland, så finder du Limfjorden, som er et sandt skattekammer af skaldyrsfristelser. Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at der siden 2005 har været afholdt skaldyrsfestival i Nykøbing Mors, for skaldyr er i sandhed blevet en dansk specialitet.

Det betyder også, at der er rig mulighed for at besøge restauranter og kroer, der specialiserer sig i skaldyrsfad nær Limfjorden, og det vil du med garanti ikke fortryde.

Her kommer både smagsløg og dine andre sanser nemlig på en oplevelse af en anden verden, da du ikke kun kan nyde Limfjordens skattekammer af mad, men også kan nyde den flotte udsigt og dejlige ro udover Limfjordens bredder.

Skaldyrsfadet er dog uden tvivl en stor oplevelse i sig selv, hvor du maven og smagsløgene kan nyde lækkerier som blåmuslinger, skalrejer og krabbekløer, inden du virkelig kan sætte tænderne i fantastiske specialiteter som limfjordshummer, kaviar og den efterhånden verdenskendte limfjordsøsters.

Limfjordsøsters serveres på nogle af verdens mest eksklusive restauranter og bliver omtalt af madskribenter fra nær og fjern, og i Danmark er vi efterhånden også ved at få øjnene op for denne delikattese, som du altså kan nyde få meter fra, hvor de faktisk er plukket.

Med alt det mad kan maven godt komme blive lidt udfordret, og derfor er det måske ikke det sjoveste at skulle køre hjem i bilen igen sammen aften. Vælger du at tage madoplevelsen på en kro, så skulle der gerne være mulighed for, at du samtidig kan få et værelse natten over, hvor du kan blive ved med at nyde den flotte udsigt nær Limfjorden. Det er det, de unge kalder en win/win-situation.

Send til en kollega

0.078