23948sdkhjf

Udstyret, du skal bruge til dagene på markedet

Årstiden til udendørsforsamlinger er på vej, og det betyder, at der snart afholdes både markeder, festivaller og andre udendørs arrangementer. Hvis du planlægger at have en bod eller en stand til en af dem, er det nu, du skal til at bestille udstyret hjem.

Parasoller og læ 

Om du er forretningsejer eller privatperson, er det vigtigt med læ til din stand. Du bør sørge for at have enten en presenning eller en markedsparasol til professionelle, så din stand kan få den optimale læ. Det er vigtigt, at du selv har noget skygge og læ, og det kan faktisk også hjælpe med at lokke besøgende hen til din stand.

I et land som Danmark er det især vigtigt med læ, da det ikke er til at vide, om der pludselig kommer regn, der i værste tilfælde kan skade dine produkter, hvis du ikke er godt forberedt. Det kan derfor i høj grad betale sig at investere i en markedsparasol til professionelle.

Borde og varestativer

Alt efter størrelsen på din stand, kan det være, at du kan nøjes med et enkelt bord. Men hvis du derimod kommer for målrettet at sælge mange ting eller på anden vis servicere besøgende, bør du have flere borde og måske også nogle stativer. 

Et stativ har den fordel, at det lader dig præsentere flere varer udadtil uden at skulle optage for meget gulvplads. De kommer også i flere størrelser, så det er nemt at finde ét, der passer til dine behov.

Med både borde og stativer, skal du være opmærksom på, hvor meget plads du bruger. Du bør derfor prøve at slå det telt eller den presenning, du bruger, ud, og se om pladsen går op, inden du køber mere hjem. På denne måde er du sikker på, at din stand vil gå op i en højere enhed, og at du ikke bruger flere penge end højest nødvendigt.

Køleskabe og kølediske

At have et lille køleskab eller en køledisk med kan have to fordele. Du kan have afkølede drikkevarer til dig selv i løbet af dagen, eller hvis du har en madbod og vil sælge mad til dine kunder, kan du også holde flere dit udvalg af madvarer og drikkevarer kolde. Her skal du bare huske at tjekke, om du har adgang til strøm, hvis du anskaffer dig et køleskab eller en køledisk til din stand.

Forhåbentlig er du nu klædt bedre på til at tage på marked, når sæsonen går i gang.

Send til en kollega

0.065