23948sdkhjf

Få adgang til de bedste råvarer

Har du en restaurant eller cateringfirma? Uanset tilfældet er det vigtigt, at du udnytter de bedste råvarer, så dine gæster kan få et måltid, de vil huske længe. Hvis gourmet er noget af det, du virkelig går op i, ved du også, hvor vigtigt det er, at kvaliteten er helt i top, når du vælger, hvad du skal indkøbe. Det nytter ikke noget, at det, du får fat i, kun lige går an – det skal virkelig være noget, hvor smagsløgene kommer på arbejde, og man vil kunne mærke, hvordan smagene smelter sammen.

Noget af det kan du opleve med beluga caviar. Caviar varierer i smag og kvalitet, så det er vigtigt, at du samarbejder med en importør, der kender dem, de handler med, så de ved, at kvaliteten er, som den skal være. Ligeledes er det langt fra alle engrosforhandlere, der faktisk har adgang til den slags råvarer, så måske du næsten føler, du har fundet en guldgrube, når det lykkes at finde et sted, der har de ting, du ønsker dig. Køb beluga caviar hos en dansk kvalitets importør, så du er godt dækket ind til de næste retter, du er klar på at eksperimentere med.

Fødevarer i globalt perspektiv

Som gourmetrestaurant har du formentlig valgt ikke kun at kigge inden for Danmarks grænser, men i stedet at implementerer råvarer fra hele verden. Derfor er det da også ekstra skønt at kunne arbejde sammen med en importør som Gourmet Engros, der virkelig har sit arsenal af globale fødevarer fyldt rigtig godt op.

Det gælder, uanset om det er trøfler fra det franske, du gerne vil arbejde med, eller om du skal lidt længere væk og have godt vanilje fra for eksempel Bora-Bora. Det er bare lidt noget andet, når varerne kommer direkte fra kilden, så du ved, det lever op til standarderne.

Hvis der er nogle bestemte fødevarer, du godt kunne tænke dig fra et hjørne i verden, du måske har svært ved helt at skaffe noget fra, kan du prøve at forhøre dig ved forhandleren. Det kunne jo tænkes, at de enten havde det i sortiment, så du kunne blive dækket ind den vej igennem, eller at de har forbindelser, der kan lede dig på rette vej. Nogle ting kan man skaffe her i Europa, hvor det produceres, mens varer fra for eksempel Japan naturligvis kræver lidt mere logistik i importen grundet den lange distance.

Send til en kollega

0.031