23948sdkhjf

Uforglemmeligt weekendophold hos Rold StorKro

Nordjylland er en skatkiste af naturskønheder, og hvis du har planer om at forkæle din partner eller familie med et uforglemmeligt weekendophold, er Rold StorKro det perfekte valg.

Beliggende ved kanten af det majestætiske Rold Skov i Nordjylland, tilbyder Rold StorKro en enestående mulighed for at opleve et af Danmarks smukkeste skovområder.

Uanset om du planlægger en enkelt overnatning eller en forlænget weekend, kan du være sikker på at få en kulinarisk oplevelse i verdensklasse under dit weekendophold i Nordjylland hos Rold StorKro, book her.

Vores erfarne kokke arbejder med omhu og passion for at tilberede retter af højeste kvalitet ved brug af sæsonens friske råvarer.

Med et bredt udvalg af vine, der perfekt komplementerer vores menuer, er der rig mulighed for at nyde smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Uanset om du drømmer om en overdådig 3-retters menu i den imponerende Panoramarestaurant eller ønsker at fordybe dig i den populære søndagsfrokost efter en forfriskende gåtur i Rold Skov, vil Rold StorKro forkæle dine smagsløg.

Weekendophold på Rold StorKro skaber minder

At invitere dine nærmeste med på et ophold på Rold StorKro betyder at skabe minder i hyggelige omgivelser og med enestående madoplevelser.

Vi forstår vigtigheden af at bryde hverdagens trummerum og stræber altid efter at skabe optimale rammer for en afslappende weekend. Vores gæster er vores prioritet, og vores dedikerede personale gør alt for at sikre, at hvert øjeblik af dit ophold bliver uforglemmeligt.

Hvis du drømmer om et romantisk getaway for dig og din partner, er Rold StorKro det ideelle sted. De naturskønne omgivelser omkring Rold Skov indbyder til romantiske spadsereture og uforglemmelige øjeblikke.

Uanset om I ønsker at udforske en af Danmarks største og mest imponerende skove, eller I ønsker at glide gennem vandet på en kanotur på Lindenborg Å, er der rig mulighed for at skabe uforglemmelige minder under jeres ophold.

Luksuriøse måltider

Vores weekendophold er designet til at inkludere luksuriøse måltider, der kan nydes i vores charmerende lokaler. Panoramarestauranten er et højdepunkt, hvor I kan kombinere gourmetmad med en forbløffende udsigt over Gravlev Ådal.

Uanset om I foretrækker at starte dagen med en overdådig morgenmad eller afslutte den med en romantisk middag, vil vores gastronomiske tilbud imponere jer.

Hvis du er til en weekend med hele familien, er Rold StorKro lige så ideel. Uanset om I vil udforske den nærliggende by Aalborg med dens mangfoldige shopping-muligheder eller udfordre hinanden i en omgang minigolf på vores 18-hullers bane, er der noget for alle i familien. Aktiviteterne er mangfoldige, og den eneste udfordring er at beslutte, hvad man vil prioritere først.

Ophold med hund

Rold StorKro byder også firbenede familiemedlemmer velkommen. Med vores mulighed for weekendophold med hund kan din elskede pelskugle deltage i oplevelsen mod et mindre gebyr. Dette gør det muligt for dig at nyde jeres tid sammen uden at skulle bekymre dig om at efterlade din trofaste følgesvend derhjemme.

Kontakt Rold StorKro

Hvis du har spørgsmål om vores forskellige kroophold, weekendophold i Jylland, vandreferier eller miniferier, er vores hjælpsomme personale altid klar til at assistere dig. Ring til os på tlf. 98 37 51 00 for at få yderligere oplysninger. Følg os også gerne på Facebook og hold dig opdateret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse på Rold StorKro, hvor skovens fred og kulinariske forførelse forenes til et enestående weekendophold i Nordjylland.

Send til en kollega

0.078