23948sdkhjf

Fremhæv dit brand med papkrus med tryk

I erhvervslivet er det første indtryk af afgørende betydning, og ofte begynder det med en varm kop te eller kaffe. Forestil dig, at du serverer denne drik i et papkrus med tryk af dit logo eller en inspirerende tekst, der repræsenterer essensen af din virksomhed. Pludselig fungerer denne varme drik som et reklamesøjle, der bliver serveret direkte i hænderne på dine potentielle kunder.

Med papkrus med tryk får du en kreativ mulighed for at eksponere og styrke din virksomheds synlighed. Hos Limepack kan du designe et papkrus med tryk, der fremhæver dit brand.

Effektiv branding, der når ud til kunderne

Papkrus med tryk tilfører farver til hverdagen og er velegnede til daglig brug både i kantinen og på kontoret såvel som ved møder med potentielle kunder, hvor en kop kaffe skaber en afslappet atmosfære.

Papkrus har også en alsidighed, der gør dem til en perfekt ledsager under events og særlige begivenheder, hvor fødevareindustrien deltager. Det kan være ved messer, konferencer, festivaler eller andre arrangementer, hvor krusene bringer dit budskab ud til en bredere målgruppe.

Derudover kan papkrus med tryk tjene som en praktisk og attraktiv måde at servere dine egne produkter under events – især når du har en messestand eller en udstillingsstand. Det gør det nemt for kunderne at prøve dine produkter, mens dit brand bliver forstærket ved hver slurk. Du skaber herved en positiv oplevelse og forbinder dine produkter med hygge og afslapning.

Limepack: Kvalitet, funktionalitet og design

Når du vælger papkrus med tryk fra Limepack, har du mulighed for at skabe et design efter dine egne ønsker. Du kan kreere et logo eller tryk, der afspejler din virksomheds identitet og budskab.

Med farverige logoer, inspirerende slogans og iøjnefaldende grafik kan du tiltrække kundernes opmærksomhed, mens de nyder en duftende og varm kop kaffe over en inspirerende samtale med dig eller andre potentielle kunder.

Køb dine papkrus med tryk hos Limepack

Hos Limepack tilbyder de papkrus i enkeltlag eller dobbeltlag i flere forskellige størrelser fra “Opkvikkeren” på 115 ml til “Mandagsdræberen” på 450 ml. Krusene er naturligvis vandtætte, og de produceres i fuldfarvetryk med CMYK, hvilket giver dig mulighed for at kombinere farverne præcis, som du ønsker.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Der er også mulighed for at vælge mellem mat eller blank overflade, og ønsker du låg til dit papkrus med tryk, har du 8 forskellige farver at vælge imellem. 

Næste gang du serverer en kop kaffe eller en lækker drik, vil dit papkrus med tryk fungere som en pålidelig ambassadør for din virksomhed.

Send til en kollega

0.032