23948sdkhjf

Glutenfri Gårdbutik i Suldrup

Midt mellem Aalborg og Hobro, tæt på motorvej E45 findes en lille gårdbutik hvor alle produkter er uden gluten. Derfor kalder ejerne Martin og Kristina det for en glutenfri gårdbutik.

Udvalget i butikken spænder fra glutenfri specialvarer som glutenfri øl, brød, mel, pasta og kage til produkter som sjældent eller aldrig indeholder gluten.

Et stort udvalg af glutenfri specialprodukter

Gårdbutikken hos Løvegården er ikke bare en almindelig butik - den er et paradis for alle, der lever glutenfrit eller ønsker at udforske mad uden hvede, rug og byg. Her finder du alt fra glutenfrit brød og kager til pasta, snacks, krydderier og meget mere. Sortimentet er nøje udvalgt for at imødekomme alle behov og smagspræferencer, og der er altid nye og spændende produkter at opdage.

Udvalget af veganske varer stiger stille og roligt i takt med antallet af glutenfri varer, da mange produkter som både glutenfri og vegansk. Der er flere produkter som ikke er veganske, og selvom der er fokus på også at tilbyde et godt vegansk udvalg, er det vigtigste det glutenfri.

Børnevenlige lækkerier

For børn med cøliaki eller glutenintolerance er Løvegårdens gårdbutik et sandt eventyrland. Her kan de trygt udforske hylderne og vælge deres yndlingslækkerier uden bekymringer om deres helbred. Fra velsmagende kager og småkager til sjove snacks og slik, er der noget for enhver smag.

Og for forældre er det en lettelse at vide, at deres børn kan nyde alle de velsmagende alternativer uden at gå på kompromis med smagen.

En rigtig lille oase

Men Løvegårdens glutenfri gårdbutik tilbyder ikke kun lækre produkter - den er også en oase af friske råvarer, økologiske produkter og bæredygtige valgmuligheder, der passer til en sund livsstil. Der er grøntsager som er dyrket på jorden rundt om butikken. Kød fra gederne på engen eller grisene på marken og æg fra gårdens høns.

En butik med hjerte og sjæl

Det, der gør Løvegårdens glutenfri gårdbutik så unik, er ikke kun det imponerende udvalg af produkter, men også den varme og hjertevarme atmosfære, der møder dig, når du træder ind ad døren.

Her bliver du mødt af venlige ansigter og kyndig vejledning, der hjælper dig med at finde præcis det, du leder efter.

Og med regelmæssige arrangementer, smagsprøver og aktiviteter er gårdbutikken mere end bare en butik - det er et fællesskab af mennesker, der deler en passion for sundhed og glæde.

Gårdbutikken er simpelt opbygget i en 20 fods container med dør og vinduer. Indenfor er der lavet el så der kan tilsluttes køleskabe, frysere og lys.

Besøg Løvegårdens glutenfri gårdbutik

Uanset om du er glutenintolerant, sundhedsbevidst eller bare elsker god mad, er Løvegårdens glutenfri gårdbutik et besøg værd. Tag et kig forbi og lad dig inspirere af det brede udvalg af lækkerier, sunde alternativer og børnevenlige produkter. Her er glutenfri glæde i højsædet, og du er altid velkommen til at være en del af det.

Send til en kollega

0.031