23948sdkhjf

Hvilken type palle skal du bruge til din virksomhed?

Denne artikel er sponsoreret af lcemballage.dk

Mange er bekendt med, hvad en europalle er. Deres anvendelse er så bred, og deres udbredelse er så stor, at selv folk, der ikke er indenfor en branche, hvor de benyttes, kender til dem. Dette skyldes, at en europalle er noget, som vi alle støder på vores hverdag i ny og næ, uanset om vi vil det eller ej. De findes i de lokale supermarkeder, i gangområderne, hvor der stilles varer op. De findes på byggemarkeder, hvor de kan holde en række vinduer eller paneler. Eller man kan sågar støde på en europalle i gadebilledet, hvis et fragtfirma skal levere en større mængde varer til en anden virksomhed. 

Selve begrebet europalle er dermed en betegnelse, der er på alles læber, uanset om man har haft dem i hånden eller ej. Hvis du skal bruge europaller til din virksomhed, hvor ville det da være godt at kigge hen? 

Europaller eller engangspaller?

Hvis du i første omgang leder efter Eur palle i forskellige størrelser, så er der faktisk også mange andre muligheder end den gængse europalle. Hos virksomheden LC Emballage kan du eksempelvis købe engangspaller. I modsætning til en normal palle, så vil en engangspalle være bygget til kun at blive brugt en enkelt gang. Selvom det på overfladen kan virke som en ulempe, så er der mange fordele forbundet med dette. Et af dem er, at der gennem en engangspalle kan laves besparelser på fragten. De er nemlig en del mere letvægtige sammenlignet med en gængs europalle, hvoraf der kan spares en del midler på fragten.

Engangspaller sparer på logistikken

En engangspalle er bygget til at kunne bære forsvarligt også selvom det er til en enkelt gang, så der går ikke noget ud over driften, hvis det er denne anvendelse der er behov for. I stedet for den type af europalle, som benyttes flere gange, så vil du også spare på logistikken med en engangspalle. Med de normale typer af paller, som skal benyttes flere gange, skal der opsættes et system for returnering og genanvendelse. Dette kan være logistisk tungt, hvis du eksempelvis er en mindre nystartet virksomhed. Hvis du derimod kun skal fragte varer den ene vej, og måske endda mere sporadisk, kan det her være en fordel med en engangspalle frem for de mere holdbare europaller. Så hvad end du vælger en engangspalle eller en europalle, så afhænger det meget af den type af opgaver du står overfor. Find begge typer på lcemballage.dk.

Send til en kollega

0.063