23948sdkhjf

Insektprotein hitter ikke kun hos mennesker, men også blandt hunde

I dag findes der rigtig mange kilder til protein. Der kan bl.a. nævnes kød og bønner, men også insekter kan være en glimrende kilde til protein. Mange danskere har fået øjnene op for, at der findes mange spiselige insekter, og at insektsnacks faktisk er et glimrende alternativ til bl.a. chips og andre snacks. Typisk bliver insekterne ristet med forskellige krydderier, så de både knaser og smager himmelsk.

I denne artikel skal det dog ikke handle om insektsnacks til mennesker, men om hundefoder med insektprotein. Sidstnævnte trender nemlig som aldrig før. Læs videre og bliv klogere på emnet.

Hundefoder med insektprotein vinder frem (her er forklaringen)

Du har hørt om hundefoder med kød, med fisk og med korn, men har du også hørt om hundefoder med insekter? Ellers er det nu, at du skal slå lyttelapperne ud. Insektbaseret hundefoder er mere populært end nogensinde før, og det er der faktisk op til flere gode grunde til.

Som hundeejer har du en naturlig interesse i at give din hund de allerbedste betingelser for at trives og for at være sund og rask. I den anledning giver det mening at overveje, om der findes bedre alternativer til hundens nuværende foder. Et alternativ kunne være hundefoder med insektprotein.

Vi ser følgende fordele ved insektbaseret hundefoder:

  1. Foderet indeholder ikke korn af nogen art
  2. Foderet har stort set ikke noget allergipotentiale
  3. Foderet er let at fordøje
  4. Foderet indeholder udelukkende naturlige ingredienser
  5. Foderet er mindre ressourcekrævende at producere end det meste andet hundefoder

Læs meget mere hos Bellfor.

Der findes også godbidder med insekter

I dag er det ikke kun muligt at købe alm. hundefoder med insektprotein. Det er naturligvis også muligt at købe insektbaserede godbidder. Vil du derfor gerne forkæle din hund med andet end tørfoder, så køb nogle lækre godbidder med insekter. Ligesom det gjorde sig gældende for tørfoderet, så er det muligt at købe 100 % kornfrie godbidder, der er spækket med insektprotein.

De bløde godbidder med insektprotein kan bruges til træning og til alm. forkælelse. Din hund vil sandsynligvis synes rigtig godt om dem.

Køb insektbaseret hundefoder online og spar penge

De fysiske forhandlere af hundefoder har et meget begrænset udvalg af insektbaseret hundefoder. Mange af dem forhandler faktisk slet ikke denne type af hundefoder. Til gengæld har du rig mulighed for at købe hundefoder med insektprotein på nettet. Du kan vel at mærke købe hundefoderet til rigtig fornuftige priser.

Ønsker du at gøre en særlig god handel, så kan det give mening at købe stort ind. Ofte ydes der nemlig mængderabatter, når man køber hundefoder på nettet.

Send til en kollega

0.032