23948sdkhjf

Hold weekend eller ferie i Thy

Det er altid dejligt at besøge en del af Danmark, som du endnu ikke har været i. Det er også rart at gense en landsdel, som er en anden end den, som du selv bor i. Hvor længe er det for eksempel siden, at du har været i Thy? Har du aldrig været der, så skulle du tage at komme en tur til Nordjylland. Har du været der, så er det måske ved at være på tide, at du tager dertil igen?

Thy har virkelig meget at byde på. Først og fremmest handler det om en storslået og af og til vild natur, som faktisk findes her i vores lille land. Tag en dejlig tur op nordpå, og lad dig blæse igennem af vejr og vind. Her finder du en unik natur og mange andre dejlige oplevelser, som bare ligger og venter på dig.

Overnatning i Thy

Har du brug for en overnatning – eller måske flere – når du besøger den nordjyske egn, så findes der flere gode muligheder for det. Det er helt fra et primitivt ophold i et shelter ude i det fri og til et mere luksuriøst hotel i en af de større byer deroppe. Og så findes der også diverse overnatningsmuligheder derimellem. Det kunne for eksempel være på en tidligere efterskole, der nu fungerer som hostel.

Her på Thy Event & Naturcenter har vi skabt et dejligt hostel, som gør det muligt for mange mennesker at få en hyggelig og billig form for overnatning heroppe i Thy,” forklarer Lasse Snedker Sørensen, der er medejer af det nye hostel i området. ”Her er på ingen måder luksuriøst, men til gengæld byder vi på masser af hjertevarme og kendskab til lokalområdet,” fortsætter han.

På rundvisning på det nye hostel fra 2020

Imens jeg bliver vist rundt på Thy Event & Naturcenter, så peger og fortæller Lasse Snedker Sørensen om de ændringer, der skulle til for at omdanne den tidligere efterskole til et moderne hostel.

I dag har vi 33 dobbeltværelser, som er fordelt på 5 huse,” fortæller han. ”Vores hostel er meget handicapvenligt, og du har også mulighed for at have dit kæledyr med her,” beretter han. ”Vi har haft mange forskellige typer gæster i den tid, vi har været her. Nogle søger lejrskole i Jylland i smuk natur, andre vil surfe, andre vil se Vesterhavet og andre igen vil bare gerne ud i den vilde natur, som vi har så rigeligt af heroppe.” slutter han.

Der er således mange gode grunde til at besøge Thy og omegn. Her venter dig nogle skønne oplevelser både for private og firmaer. Hos firmaerne er Thy Event og Naturcenter særligt populær som kursusophold.

Send til en kollega

0.016