23948sdkhjf

Få maden udefra, når du holder noget i Thy

Der er rigeligt at tænke på, når du skal holde en eller anden begivenhed. En stor og vigtig del af det med at have gæster er maden. Hvad skal du servere, og hvordan skal det times med indkøb, tilberedning og opbevaring? Det kan være med til at stresse en vært helt urimeligt. Derfor vælger mange at bestille maden udefra.

Når andre tager sig af det med maden, så får du tid og overskud til at tage dig af alt det andet, der skal arrangeres i forbindelse med at have gæster. Desuden behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt maden lykkes, og om der er nok. Det er der andre, der har tjek på.

Bestil maden fra Thy Event & Naturcenter

Vi har mange forskellige kunder, som bestiller mad til små og store begivenheder,” fortæller Lasse Snedker Sørensen, der er medejer af Thy Event & Naturcenter. ”Det kan være lige fra en kage til kaffen og til det helt store udtræk med suppe steg og is til en større familiefest,” siger han og viser den lange liste over retter, som kunderne kan vælge imellem.

”Det, som rigtig mange kunder er gladest for, det er netop det dér med, at de ikke selv skal stå for at tilberede maden. Det er en stor lettelse at overlade det til andre,” understreger Lasse Snedker Sørensen.

Hos os er det sådan, at kunden selv beslutter, hvad der skal serveres. Så sørger vi for at lave det hele klar til servering – og endelig så leverer vi også mad til fest på adressen i Thy, Thisted, Mors og omegn. Det gælder om at gøre det så nemt for værten som overhovedet muligt,” slutter han.

Hold festen ude eller hjemme

Sammenkomster og fester kan enten holdes ude eller hjemme. Det kan blandt andet afhænge af, hvor mange gæster der er inviteret. Det kan også komme an på, hvilket arrangement og begivenhed der er tale om. Nogle har god plads derhjemme og foretrækker at holde alting dér. Andre foretrækker altid at holde diverse gæstebud ude, og holdes festen hos Eventcenteret, tilbydes der billig overnatning ved Vesterhavet i Thy tæt på Thisted.

Uanset hvor og hvordan du vælger at fejre noget, så er der mulighed for at få maden bragt udefra. Det kan være en stor lettelse for dig, som Thy Event & Naturcenter understreger. Det gælder ved store eller små sammenkomster, og det gælder ved store eller små menuer – og alting derimellem. Det er både nemt og bekvemt – og så er det superlækkert.

Send til en kollega

0.031