Intec A/S forhandler Matthews inkjet i robust design og høj kvalitet

Sælges
Oprettet
Udløber
26. januar 2019
Stand
Ny

Matthews inkjet systemer er verdenskendt for at lave robuste og fleksible printer systemer. Storskrift (Drop-on-Demand®) printning er en robust inkjet teknologi, der kan anvende et bredt spektrum af blæk og derfor velegnet til printning på mange forskellige overflader.

Har du krav om sporbarhed og mærkning så kontakt os for at høre om muligheder og løsninger indenfor Matthews produktprogram.

Vore produkter mærker alt fra kablet som kobler dit tv til nettet og til udløbsdato på din mælk eller fra datomærkning på cementsække til Auto-ID information på store papir ruller.

Vores fleksible printer systemer tilbyder løsninger til de mest krævende applikationer, inklusive stregkode mærkning, printning på forsendels kartoner, printer serie numre og udløbsdato på forbruger emballage og udstyret kan integreres med vores Auto-ID system Code-IT.

Enhver industri der stiller store krav til udstyr og mærkning er vores kunde. Vi har installationer indenfor enhver form for tung industri eks. beton, cement, isolering, gips, korn og foderstof samt mejerier.

Kontakt Intec A/S for yderligere information.
Sælger
Intec A/S
Essen 23
6000 Kolding
Danmark

John Bo Rasmussen
Telefon: +45 75566311
Fax: +45 75566930


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.183