23948sdkhjf

Udlejning af mindre lager i Århus

Udlejes
Udløber
31. december 2025
Stand
Brugt

Hos BOXIT kan du leje mindre lagerlokaler i Århus, hvis du ikke har brug for et stort lager.

Du finder lagerrum i mange forskellige størrelser, og det er nemt at skifte til et større eller mindre lager hvis opbevaringsbehovet ændrer sig.

Med en afdeling i Risskov, Århus N og Brabrand kan du leje en lager hvor du har brug for det.

BOXIT medarbejderne kan fungere som din lagermand, der tager i mod varer når fragtmanden kommer. Det betyder at du ikke behøver at være på lageret når du bestiller varer hjem, og du kan derfor bruge tiden på andre dele af forretningen.

Du kan finde adresser til BOXIT Opbevaring i Århus her:

www.boxit.dk/opbevaring/aarhusDet er billigt at leje et depotrum frem for et stort lager, og fleksibiliteten gør rummene meget attraktive blandt mange forskellige typer erhvervsdrivende.

Se eventuelt mere om hvordan BOXIT hjælper forskellige typer erhverv med lagerplads her:

www.boxit.dk/erhvervDu kan sende en mail til depotrum@boxit.dk hvis du ønsker at høre mere om leje af et mindre lagerlokale i Århus.

Sammen med lagerrummet i Risskov er det også muligt at leje et kontor i vores moderne kontorhotel, som du kan læse mere om på building-supply.dk her:

www.building-supply.dk/machine/view/113438/mindre_kontorlokaler_i_risskovUdover lagerplads og kontorplads hos BOXIT, er det også muligt at finde lagerlokaler hos vores søsterselskab,

Escot Ejendomsudlejning
Udlejer
BOXIT Container

BOXIT Container
Østre Alle 4
9000 Aalborg
Danmark

Martin Jensen
Telefon: +45 99366615

Se flere annoncer
Se hele profilen
Kontakt udlejer

Send til en kollega

0.11