Selvrensende filter til filtrering af chokolade

Sælges
Oprettet
Udløber
15. august 2018
Stand
Ny

Russells selvrensende filtre anvendes i chokoladeindustrien af mange af de største chokoladeproducenter over hele verden til filtrering af enten ny eller genvundet chokolade før formningsprocessen. Filtrene anvendes også til at sikre, at chokoladen er fri for urenheder, inden den kommer ind i fabrikken f.eks. ved tankbil eller skibsaflæsning eller efter lagertanke. Filtrenes in-line design tillader nem installation på eksisterende eller nye rørsystemer.

Et kendt problem er, at det inden for chokoladefremstilling er normalt at anvende folie til at indpakke chokolade, så det fremstår dekorativt og bidrager til et luksuriøst udseende. Endvidere er det populært, fordi folien gør det nemt at indpakke chokoladen i forskellige og varierende former. Men det komplicerer imidlertid forarbejdningsprocessen, da folien skal fjernes på forhånd, og som følge heraf kan stykker af folie forurene chokoladen, når den skal viderebearbejdes. Russells selvrensende filtre og/eller Finex-separatorer er ideelle til fraseparering af disse foliestykker.
 
Et andet kendt problem er genvinding af chokolade med fyld - f.eks. nødder, mandler og kokos. Russell har gennem mange år leveret selvrensende filtre til frafiltrering af disse fremmedlegemer fra den genvundne chokolade, hvilket er ensbetydende med ofte store besparelser for chokoladeproducenterne. Filtrene bliver ofte leveret med et lille styresystem, der sikrer automatisk udskydning af frafiltreret materiale uden involvering af operatører.
 
Læs evt. case stories angående chokoladefiltrering og om overvejelser angående udstyr forskellige steder i fabrikken her
 
Hvis du vil vide mere, om selvrensende filtre er den rette løsning for jeres proces, så kontakt vores specialist Martin Birch der har over 20 års filtreringserfaring, som du kan trække på.

 
Sælger
Aage Christensen A/S
Skelmosevej 10
2500 Valby
Danmark

Martin Birch Jensen
Telefon: +45 40189498
Fax: +45 36442024


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.165