23948sdkhjf

METRO VXT - Komplet Fjernvarmestation

Sælges
Udløber
1. februar 2021
Stand
Ny

METRO THERMs fjernvarmekompaktstation er særligt velegnet til opvarmning af boligblokke, hoteller, industribygninger samt andre større bygninger. Fjernvarmestationen sikrer en optimal økonomi uden at gå på kompromis med komforten.

Køreklart kvalitetsprodukt
METRO VXT Type 1-4 er et komplet fjernvarmeanlæg med vejrkompensator og varmekreds, samt primære tilslutninger til varmtvandsbeholder. Anlægget er forsynet med alle nødvendige komponenter såsom pumpe, varmeveksler, termometre, manometre, sikkerheds- og afspærringsventiler, alle nødvendige temperaturfølere, snavssamlere, passtykke for fjernvarmemåler m.m. Der skal derfor ikke tilkøbes noget, og anlægget er klar til at blive tilsluttet så snart det er pakket ud.

Fordele for dig
- Kvalitetsprodukt med lang holdbarhed
- Elegant, dansk design
- Sparer penge med god afkøling
- Inkl. vejrkompensator, udetemperaturføler og varmekreds
- Kvalitetsprodukt med lang holdbarhed og præcis regulering
 
Optimal styring
Den maksimale tilladelige fremløbstemperatur på primærsiden er 110 °C. Anlægget er på primærsiden udført i enten PN16 (Type 1 og 4) eller PN6/10 (Type 2 og 3), og på sekundærsiden i PN10. Varmekredsen er på primærsiden forsynet med bl.a. motorventil og differenstrykregulator, hvilket giver mulighed for optimal styring.
Samtlige komponenter er elektrisk forbundne og anlægget er forsynet med stik til 230V.

Mere om METRO VXT

 
Sælger
METRO THERM A/S
Rundinsvej 55
3200 Helsinge
Danmark

Telefon: +45 48770000
Fax: +45 48797333


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.099