23948sdkhjf

Modningsrum

Sælges
Stand
Ny
Danmark
Modningsrum med den nyeste teknologi.

MAUTING modningsrum / klimarum er udført i en kraftig konstruktion. Og med den nyeste teknologi er din proces styret 100 %.

Størrelsen på modningsrum varierer, og forskellige typer af vogne kan kombineres og leveres for at opnå optimal produkthåndtering.

De airconditionerede modningsrum er sikret optimalt flow, lufhastighed, luftretning og fornyelse af cirkulerende luft, som er de grundlæggende forudsætninger for at opnå en ensartet fordeling af temperatur og fugtighed i et rum. Modningsrummet er beregnet til temperaturområdet fra 15 til 20 ° C og kan styre luftfugtighed i området fra 65 til 95 %. Kapacitet på faste enhedsbeløb er 1 – 1,5% per 24 timer i gennemsnit alt efter produkt.

Klima- / modningsrummets processtyring arbejder i henhold til den absolutte luftfugtighed og reducerer derfor opvarmning og nedkøling. Dette resulterer i et mindre strømforbrug på op til 20 %. Den friske luft som skal anvendes i modningsrummet, kan reducere strømforbruget til nedkøling i vintermånederne med op til  50 %. Efter afslutning af modningsprocessen kan kammeret skiftes over til en standby-tilstand med optimal klima til opbevaring af produkterne med minimal vægttab og lave energiomkostninger.

Se mere på www.mauting.cz
Sælger
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Danmark

E mail: info@ingvald.dk
Telefon: +45 66118211
Fax: +45 66118250


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.22