23948sdkhjf

F-line F50/F60

Sælges
Stand
Ny
Danmark
Kompakt og kraftfuld vakuumfylder.

Førende teknologi til nutidens specialiserede producenter. F-LINE er den nye vakuumfylder-generation fra FREY. F50/F60 er en high-end teknologi vakuumfylder for mindre produktion. Tilpasset til mindre producenter med stor mangfoldighed af produkter og små-serieproduktion.

Pålidelighed,  nøjagtighed og alsidighed

F-LINE F50 tilbyder de samme funktioner som større vakuumfyldere, og derfor opnås en stor succes.  Følgende er vigtigt, når du er en moderne specialiseret producent af fødevarer: Pålidelighed, nøjagtighed og alsidighed.

  • Dansksproget brugerflade
  • Brugervenlighed
  • Hygiejnisk design
  • Portionerer hurtigt
  • Ekstremt nøjagtigt
  • Driftsikker

Standard er F-LINE F50-modellen udstyret med en delelig 90 liter tragt. Med F-LINE F50/F60 kan vi tilbyde en tragt med 60 liter, som er med til at sikre en lav ifyldningshøjde og god ergonomi. F50/60 mestrer alle slags fyld såsom straight-påfyldning og portionering.

FREY vakuumfylder er tysk produceret og naturligvis fuld i overensstemmelse med gældende hygiejne-og CE-sikkerhedsstandarder.

Rengøring og hygiejne

En nem rengøring er en grundlæggende forudsætning for de bedste hygiejniske forhold i produktionen. Derfor har Frey-vakuumfylder glatte ydre konturer. F-LINE er i overensstemmelse med CE-standard. Rotorhuset er produceret af højkvalitets rustfrit stål. Udgifterne til rengøring og vedligeholdelse er meget lave på grund af den nemme adskillelse.

På grund af den kompakte dimension kan F-LINE F50/F60 finde plads stort set overalt. Så er du en slagter eller et supermarked, der ønsker at producere større mængder ad gangen, er FREY det rigtige valg.

 
Sælger
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Danmark

E mail: info@ingvald.dk
Telefon: +45 66118211
Fax: +45 66118250


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.172