23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Sælges

Funktionsprincip

Stand
Ny
Funktionsprincip for vakuumpakker.

Første trin

Du placerer posen med produktet inde i kammeret med den åbne poseside på svejseskinnen / forseglingsbaren. Luk låget – vakuumpumpen suger vakuum.

Andet trin (valgfrit)

(Hvis det kræves) MAP-funktion. Der trækkes vakuum, og posen fyldes med beskyttende gas, indtil det indstillede tryk er opnået.

Tredje trin

Sealing svejsecylinder presser svejseskinnere mod hinanden. En elektrisk impuls opvarmer svejsetråden. Svejsetråden smelter/forsegler de indvendige sider af posen sammen, og posen er lukket nu.

Fjerde trin

Udluftning. Luft strømmer ind i kammeret. Efter trykudligning åbnes låget af kammeret automatisk. Nu kan du tage dit vakuumpakkede produkt.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678

Kontaktperson

ICAM
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
+45 66 11 82 11 info@ingvald.dk
BREAKING
{{ article.headline }}
0.148|instance-web01