23948sdkhjf

Industriovn, Fagor ACE-101 Concept m/ automatisk vaskesystem

I alt DKK 36.895 ekskl. moms Sælges
Udløber
11. februar 2021
Stand
Ny
Producent
Fagor
Model
ACE-101

https://cateringinventar.dk/produkter/maskiner-smaa-el/bestseller-mest-solgte/ovn-stege-varme-bestseller-mest-solgte/ovne-ovn-stege-varme-bestseller-mest-solgte/industriovn-fagor-ace-101-concept-m-automatisk-vaskesystem/

Vores bedste industriovne kommer fra Fagor. Her får du topkvalitet som måler sig med Hounö og Rational, men til en pris der er væsentlig under. Vi er den officielle danske importør af Fagor og har forpligtet os til at sælge et stort antal af deres industriovn. Derfor har vi i samarbejde med Fagor reduceret den vejledende udsalgspris væsentligt.

De seneste 3 år har vi i samarbejde med Fagor leveret mere en 150 Fagor ovne i Danmark.

Fagor concept serien bygger på de samme gode komponenter som storebroderen Fagor advance. Denne ovn er dog ikke udstyret med touch-skærm eller boiler. Kan du undvære disse 2 egenskaber får du en industriovn i verdensklasse til en rigtig skarp pris.

Du får automatisk vaskeprogram, 3 blæserhastigheder og 2 styrker på varmelegmet. En blæser der roterer skiftevis med og mod uret, nedkølingsfunktion, kernetemperatur, deltafunktion,

Ovnen er yderst effektiv, utrolig pålidelig og meget nem at anvende. Fagor industriovne er bygget på de bedste komponenter på markedet og vi kan med ro i sjælen sige ”CATERINGINVENTAR anbefaler”.

Betjeningen er simpel og overskuelig og ydelsen er i top. Ovnen har indbygget fejlsøgning, så den hurtigt kan give besked om hvor der måtte være fejl på udstyret.

FAGOR ACE-101

Måler 898 x 867 x 846

Indstik til 10x 1/1gn bakker

Dampfunktion via dysedamp (injektionsdamp)

2 hastigheder på blæseren og 2 styrker på varmelegmet

19,2 kw

HØJ pålidelighed og gennemprøvet teknologi
Sælger
KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Danmark

Rasmus Hedegaard Kristensen
Telefon: +45 78760753


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.172