23948sdkhjf

Industriopvasker, Fagor AD-125, hætteopvasker, TOPMODEL

I alt DKK 24.298,2 ekskl. moms Sælges
Udløber
11. februar 2021
Stand
Ny

https://cateringinventar.dk/produkter/maskiner-smaa-el/bestseller-mest-solgte/opvask-bestseller-mest-solgte/underbords-og-haetteopvasker-opvask-bestseller-mest-solgte/industriopvasker-fagor-ad-125-haetteopvasker-topmodel/

En opvaskemaskine af bedste kvalitet. Efter vores mening fuldt på højde med topmodeller øvrige topproducenter på markedet – men til en langt lavere pris. Vi er den officielle danske importør af Fagor og har forpligtet os til at sælge et stort antal af deres industriopvaskemaskiner. Derfor har vi i samarbejde med Fagor reduceret den vejledende udsalgspris væsentligt. Det betyder du får en verdensklasseopvaskemaskine til en virkelig skarp pris.

De seneste 3 år har vi i samarbejde med Fagor leveret mere end 600 Fagor opvaskemaskiner i Danmark.

Du får en opvaskemaskine med et lavt lydniveau, meget lavt vandforbrug og skyllepumpe som sikrer dig et af de bedste tørreresultater på markedet. Vaskearmene og skyllearmene er i rustfrit stål og filtersystemet er 3-delt for optimalt filtrering af det beskidte brugsvand og et perfekt vaskeresultat.

Med soft start funktionen sikrer du dig at lette genstande ikke letter inde i vaskekammeret og med ECO-FILL er opvarmningsprocessen langt hurtigere end andre opvaskemaskiner. Når du slukker maskinen starter selvrensningsprocessen og du er klar til en ny dag.

Med et vandforbrug på kun 2,4 liter og HELE 2 vaskepumper på hver 600w der er optimeret til at give et hårdt hydraulisk tryk.

Opvaskemaskinen er yderst effektiv, utrolig pålidelig og meget nem at anvende. Fagor iadvance industriopvaskemaskine er bygget på de bedste komponenter på markedet og vi kan med ro i sjælen sige ”CATERINGINVENTAR anbefaler”.

Måler 658x756x1540

HELE 2 OPVASKEPUMPER, FOR EN OPTIMAL OPVASK 

Digital panel, som fortæller status på maskinen før, under og efter vask

INKL. Automaskisk sæbe og afspændingspumpe

Vaske og skyllearme i rustfri stål

Programmerbar vaskecyklus – kan tilpasses jeres behov

Brugbar højde 440 mm

Booster pump, som sikrer dig en bedre tørreevne på opvasken = du sparer tid

Dobbelt-lag hætte for minimeret støjniveau og mindre energiforbrug

2,4 L vandforbrug pr. vask
Sælger
KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Danmark

Rasmus Hedegaard Kristensen
Telefon: +45 78760753


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.234