23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Få de bedste resultater med en lynhakker fra MADO

Stand
Ny
Lynhakker fra MADO, 70 L, 100 L eller 130 L

MADO Supra 130 er en solid lynhakker velegnet til industri, slagterier og storkøkkener. Den tyske producent har endnu engang overgået sig selv med denne stabile lynhakker produceret i rustfrit stål. 

Lynhakkeren kommer med en ekstra dyb skål, som giver dig et fremragende resultat. Maskinen har et flot og ergonomisk design, vedligeholdelsesfrie lejer og en unik skæregeometri samt et integreret ventilationssystem, som gør det nemt for dig at gå på arbejde, hver dag.

MADO har udviklet en unik skæregeometri, som kan håndtere både råt og kogt kød, uden det klæber til skaftet eller kniven. Den massive maskinramme sikrer markedets laveste støjniveau kombineret med høj stabilitet – du får måske markedets længste levetid på denne maskine.

Alle funktionelle dele er lavet i rustfrit stål inklusiv skålen. Du skal derfor aldrig være bekymret for at skille maskinen ad, skifte dele eller kniv, rengøre og samle den igen. Du skal heller ikke være nervøs for rust mellem skål og maskinhus, da skålen og maskinhuset (inklusiv elektronikken) er to separate dele.

Uanset, hvilken lynhakker du vælger fra MADOs nyeste serie, er du sikret fremragende kvalitet af din pølsefars, postejer, pølseproduktion, fiskefars, vegansk mad, petfood og alt derimellem. Denne model kommer med en touch skærm, hvor du kan indtaste nominelle værdier og styre alt fra hastighed på knivaksel til rotationer i skål. 

Hvis du er på udkig efter en mindre maskine, kan du kigge på MADO Supro 50. Den har mange af de samme features som MADO Supra 130 inklusiv touchskærm. Der findes også en endnu mindre model dog uden touchskærm. Du kan læse mere om MADO MSK760-II her.

Lynhakker MADO Supra 130 er specielt velegnet til

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Send til en kollega

0.079