23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Komfortventilation til skoler

Udløber
4. marts 2045
Stand
Ny

Kan du forbedre arbejdsmiljøet med en komfortventilation? Hos Reguvent tilbyder vi komfortventilation til skoler, dit kontor eller komfortventilation til institutioner.

Et behageligt og frugtbart indeklima opstår sjældent af sig selv. Ikke desto mindre er indeklimaet på skoler generelt af afgørende betydning for produktivitet og indlæringsevne. Derfor har vi hos Reguvent specialiseret os i komfortventilation til skoler. Når det kommer til komfortventilation til skoler, så er det vigtigt at få professionelle folk til at klare opgaven. Hos Reumert har vi mange års erfaring med komfortventilation til skoler i alle større jyske byer som Skanderborg, Århus, Esbjerg, Herning og Aalborg.

Komfortventilation til institutioner
Præcis som med skoler er det vigtigt med et godt indeklima i institutioner. Derfor tilbyder vi ligeledes komfortventilation institutioner. På den måde sikrer vi os det bedste indeklima for vores børn i alle aldre. Vi kommer gerne ud til et tjek, hvis du tænker at din institution trænger til en komfortventilation.

Kvalitetsbevidste totalløsninger
Komfortventilation er ikke blot lig med optimalt indeklima. Det er også en energibesparende løsning, der sparer dig unødige udgifter på varmeregningen. Med over 30 års erfaring som leverandør af frisk luft til industrien tilbyder vi hos Reguvent ApS kvalitetsbevidste totalløsninger.

Vores arbejde er baseret på en grundig og effektiv tilgang, hvor vi sørger for at lytte nøje til kundens behov. På den måde sikrer vi, at alle aftaler overholdes, og at resultatet er tilfredsstillende.

 

Reguvent ApS
Oustedvej 4
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27317898
P nummer: 1002227443

Kontaktperson

MF
Martin Fredriksen
Direktør
+45 75661777 mf@reguvent.dk

Send til en kollega

0.063