23948sdkhjf
Del siden
Sælges

2-komponent doseringssystem der er nemt at håndtere

Udløber
31. august 2023
Stand
Ny
Producent
Scanmaster ApS
Model
ViScaMix
Årgang
2022

ViScaMix er et dansk udviklet og designet doseringssystem fra Scanmaster. 

Datablad findes her

Fordele ved maskinen

 • Manuelt doseringssystem (inkl. Behandling)
 • Kan udvides til en semi-automatiseret løsning
 • Let at transportere
 • Materielvenlig dispensering
 • Få sliddele
 • Nem håndtering
 • Nem vedligeholdelse 
 • Økonomisk
 • Alt-i-et-system

Om doseringssystemet

Trykbeholderne fyldes manuelt med de enkelte materialer. Alternativt er halvautomatisk påfyldning  mulig ved hjælp af en venturiventil. Afhængig af kravene til materialet skal nødvendige evakueringsparametre bestemmes, og væsken omrøres, mens den afgasses.

Efter behandlingen og klargøringen skal dispenserne kalibreres inden doseringsprocessen. Enten påført direkte på komponenterne gennem en pistol, fastgjort med en statisk mixer. Eller fyldes i beholdere, inden de påføres på stedet - blandingsforholdet mellem 2-komponent pottematerialer forbliver inden for parametrene, og blandingskvaliteten opretholdes.

Doseringsparametrene til de progressive hulrumsdispensere kan let justeres: Doseringsmængde, hastighed, blandingsforhold, kalibreringsfaktorer, alarm for brugstid, mængdeskud eller kontinuerlig dosering samt start / stop direkte ved pistolen eller fodpedal. Doseringsresultaterne er nøjagtige og pålidelige. Blandingen sker ved hjælp af en engangs statisk mixer. Mulige strømningshastigheder varierer inden for 10 til 600 ml / min afhængigt af systemets konfiguration.

Applikationer i elektronikindustrien 

Potting af elektronik tjener primært den mekaniske beskyttelse af delene mod aggressive miljøpåvirkninger. Såsom vibrationer og stød, men også fugtighed og korrosion. For tidligt svigt i komponenterne forhindres dermed. 

Ved brug af termiske grænseflademateriale er temperaturafledning et væsentligt formål. Overophedning af delene forhindres. Yderligere formål til potteanvendelser er:

 • Elektrisk isolering (forebyggelse af kortslutning),
 • Flammebeskyttelse (fyldstoffer inden i pottematerialet med lav antændelighed eller med selvslukkende egenskaber) og
 • kopibeskyttelse (komponenter er ikke tilgængelige uden at blive ødelagt efter potteprocessen).

Selvfølgelig kan ikke kun elektroniske komponenter, men også andre komponenter indkapsles med ViScaMix.

Ekstra funktionalitet som en mulighed

Omrørere er tilgængelige for hver beholder, hvis det kræves, for at forhindre adskillelse af fyldstofferne eller for at fremskynde afgasningsprocessen. Desuden kan systemet udstyres med en vakuummulighed. Enten for at suge materialet ind i beholderne ud af deres container. Eller for at evakuere indesluttede gasbobler til henholdsvis en mere stabil proces for at undgå kontakt med fugtighed for følsomme materialer.

For materialer med medium viskositet kan der påføres yderligere tryk på beholderne for at nå højere tilførselshastigheder til dispenserne. Valgfri opvarmningsfunktionalitet er også tilgængelig for at nå højere hærdningshastigheder eller sænke komponenternes viskositet.

Hvis produktionshastighederne øges, kan systemet let opgraderes til en løsning, der er egnet til automatisering. Og kan integreres i en eksisterende PLC i en robot. Blandingshovedet ViscoDuo-VM med høj nøjagtighed kan fastgøres direkte til portalen.

Historien bag ViScaMix 

Dispenseringssystemet er udviklet af Scanmaster i Danmark. ”To års intensivt udviklingsarbejde er afsluttet. Med ViScaMix har vi skabt det ultimative 2-komponent dispenseringssystem til manuel indpotting af elektronik, ”siger Henning Pedersen, administrerende direktør og ejer af Scanmaster. ”For at leve op til vores omdømme og navn valgte vi ViscoTec dispenseringspumper til vores dispenseringsteknologi. Det er den eneste måde at opnå de præcise og pålidelige doseringsresultater, vi forestiller os. "

Er du interresseret i mere information om ViScaMix? Så kontakt os gerne på info@scanmaster.dk eller på tlf.: +45 4582 8090. Vi glæder os til at hjælpe dig videre! 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

Scanmaster ApS
Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

HP
Henning Pedersen
Adm. Direktør
hp@scanmaster.dk

Send til en kollega

0.064