23948sdkhjf
Del siden
Sælges

UVC måleudstyr til den professionelle bruger

Udløber
1. november 2025
Stand
Ny

Når du vil kontrollere dit eller andres UVC-lys er det nødvendigt, at bruge en UVC måler i høj kvalitet. UVC-måleren er brugervenlig og giver meget præcise målinger.

Hvorfor er det vigtigt at måle UVC-lys

UVC-lys som anvendes til desinfektion, ligger i området 200-280 nm. Det menneskelige øje kan se lys fra ca. 400 nm og op. Det er derfor nødvendigt at måle lyset. Det gøres for at sikre, at lyset er i det rigtige spektrum, men også for at verificere at det er den rigtige dosis. 

UVC-måler Model M

Model M er måleudstyr til dig, som vil bruge UVC-målinger til kvalitetssikring. Det kan være i forbindelse med validering eller klassificering af systemer. Her leveres sensorer ofte med ekstern akkreditering. 

Model M har mange indstillingsmuligheder og mulighed for at datalogge i valgfrie intervaller i op til 28 dage på SD-kort (optionelt).

Data kan udlæses fra SD-kort og derefter bearbejdes til rapporter mm. Med denne UVC-måler får du en driftssikker og værdifuld partner til dokumentation af UVC niveauer og dosis, med store muligheder for tilpasning til præcis dit behov. 

Der er flere oplysninger om UVC-lys og måleudstyr på vore hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til UVC-måler Model M eller UVC-lys kan du kontakte os her.

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.048